SaaS -> RE: drugi otrok (8.12.2009 21:25:58)
|
Maya80, ne vem a je bil moj abc design zoom, vem pa da je bil abc design za dva otroka. (Kupila sem ga pred slabimi štirimi leti.) Kot sem že omenila, meni je bil super. Spredaj sem posedla starejšega sina, naslonjalo gre še malo nazaj v poležeč položaj, da je tudi on lahko zadremal. Mlajši pa je zadaj lepo ležal (se spusti naslonjalo v čisto vodoraven položaj). Pri prvem sem bila navajena, da je bil voziček na začetku obrnjen proti meni, tako da sem otroka gledala, tu pa to pač ni mogoče, a mi ni bil problem. In tudi košara za dojenčka pa ne pride v poštev. Senčko imata oba, pa še obema sem namontitala marele. Spodaj je velika košara za pol stanovanja. Kolesa se lepo obračajo. Voziček je ozek (kot vsi normalni vozički), da nimaš problemov s prehodi. Zloži se na malo, da sem ga brez težav dala tudi v moj res mini prtljažnik avta. Ni težek, še kar lahek. Skratka meni je bilo super, da sem ga imela. Za pozimi pa je verjetno dobro imeti zimsko vrečo, ki ne vem če jo imajo prav za ta voziček, uporabiš pač katero drugo. Rodila sem maja, tako da sta bila moja dva pozimi stara pol leta in 2 leti, mlajšega zadaj sem dala v zimsko vrečo, starejšega pa bolj oblekla, pa kakšno dekco.
|
|
|
|