NOVI SPOT OD KINDER HAPPY HIPPO-TO MORATE VIDET ;)) (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

KATY&TIMMY -> NOVI SPOT OD KINDER HAPPY HIPPO-TO MORATE VIDET ;)) (21.6.2005 13:53:26)

CIAO!to je nov spot od kinder happy hippo:)-:)-:)-:)-fulll dober in za smeh,mojemu Timiju je strašno všeč,zato NAVIJTE zvočnike na ves glas in vi in vaši malčki uživajte ;) in se nasmejte:)-:)-:)-

http://www.lagermade.de/Movie/Lion.mpg

lp,katy&timy:morje::morje::morje:

smrka -> NOVI SPOT OD KINDER HAPPY HIPPO-TO MORATE VIDET ;)) (21.6.2005 14:03:45)

:) kar lustno za pogledat

Pajaca -> NOVI SPOT OD KINDER HAPPY HIPPO-TO MORATE VIDET ;)) (21.6.2005 14:10:58)

sam to je že staro

spacey -> NOVI SPOT OD KINDER HAPPY HIPPO-TO MORATE VIDET ;)) (21.6.2005 14:15:28)

Ja res je že nekaj časa v điru tale spot, ampak je pa ful smeh. :)

Olivija -> NOVI SPOT OD KINDER HAPPY HIPPO-TO MORATE VIDET ;)) (21.6.2005 14:24:23)

A to je bil spot za Kinder?

dober, da si ga dala gor, mi zdaj že ene dva meseca iščemo ta spot (na tistem naslovu, ki smo ga imeli ga ni več), ker je bla tamala čisto nora na tega psa in še zdaj sprašuje po njem, če vidi da je računalnik prižgan.

:bravo: ji bom zvečer pokazala.

:rozica: olivija

KATY&TIMMY -> NOVI SPOT OD KINDER HAPPY HIPPO-TO MORATE VIDET ;)) (21.6.2005 14:39:11)

je že nekaj mesecev na tv8) ampak ki je tako dober in za smeh:)-:)-:)-:)-:)-no,novejšega še ni:zmeden2:

Olivija -> NOVI SPOT OD KINDER HAPPY HIPPO-TO MORATE VIDET ;)) (21.6.2005 15:13:13)

ej, kje na TV?, mi kakšne satelitske ali kabelske nimamo. :love: je pa itak zasvojen s televizijo, tko da bi ga drgač ziher opazil.

Anonimen -> NOVI SPOT OD KINDER HAPPY HIPPO-TO MORATE VIDET ;)) (21.6.2005 15:15:09)

Na italijanskih programih.
Zatarana reklama ja al ne še zmerom pri otrocih zažge.:)-

Stran: [1]