_ella_ -> RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 (15.1.2010 21:19:50)
|
Punce če ste tako lačne zvečer, zakaj si ne naredite PZ špagete v paradajzovi omaki? To je po montiju dovoljeno, zraven eno solato. Pa jaz nisem nikjer zasledila, da se nebi smelo jesti po 18 uri? Osebno napadom lakote strežem tako, da malico ( sadje) in večerjo skupaj zložim in se faj najem. Potem sem pa sita do jutra. En dober recept imam za vas, če kera mar losos. za 4 osebe: 40og lososa 4 pore 2,5 dcl lahke kisle smetane 100g grojerja 4 jajca 2 čebuli sol ,poper in muškat orešček por narežemo na kolobarje in 20 min dušimo na pari, tudi losos skuhamo na pari 20 min . Vzamemo posodo za v pečico in malo namažemo s olivnim oljem, čebule narežemo na lističe in na oljčku malo popražimo, oložimo v posodo, gor losos, čes pa por. Jajca, kislo smetano in nariban grijer zmešamo skupaj, slolimo, popramo in naribamo muškat orešček. Vseskupaj prelijemo čez losos in por, ter porinemo v pečico za 25-30 min pri 200 stopinj. To je recept iz te moje montijeve knjige in je fuuuuuuuuuuuul dobro in zelo nasitno:
|
|
|
|