TomTaylor -> RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 (10.12.2009 12:37:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: boob [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] za seznamček bi pa še predlagala da seznamček ureja samo ena, ker drgač pride sam do zmešnjave. . no če se strinjate seveda boob 85kg 70kg(-15) a vi ste že kar začele? tiste ki ste že bile na tej dieti oz ki že veste kaj boste kuhale. . .dejte kašno idejo Jst imam doma mesec pa pol staro punčko in bo bol kriza z kuhanjem, ampak sm se odločla da bom shujšala in bom in . [sm=smiley36.gif] Jz imam pa 3-mesečnico (+4letnico), pa zaradi polnega dojenja bom malenkost omejena pri jedilnikih. Seveda pa tudi pri meni pride v poštev "hitra" kuha, ker mi tamala zdrži največ eno uro. Danes bom skuhala oz. kuham: paradižnikovo juho, zgoščeno z otrobi zelenjavna rižota (s polnozrnatim rižem) zelena solata Ampak, ker bo danes na kosilu tudi moj partner, mora kosilo žal vsebovati jušno kocko (ali pa vsaj Vegeto), kar je pa skregano z Montignacom oz. zdravo prehrano. Ah...j*** ga, itak se šele "ogrevamo", s 1.1. pa zares zaštartamo ane?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|