nananaja -> RE: avto s tremi vrati (19.12.2009 0:43:07)
|
Heh veliki avtomobili... Jaz sem se skoraj sprijaznila, da bova pa tud midva kupla enga karavana, ker je pač clio za štiričlansko družino premajhen, pa še tri vrata ima. No pa sem natanko pred enim letom fursirala svojo dilomo, sva nakup prestavila na januarja. Potem sem pet dni po diplomi rodila, pa sva nakup spet za mesec prestavila. Potem sva računala, da če hočeva kupit tak avto, da bova zadovoljna z menjavo, morava vzet kredit, pa sva razmišljala, razmišljala... in kmalu smo se navadili na gužvo v avtu, pripenjanje lupine nam sploh ni bil problem, bolj je bilo zopno potem, ko je bila lupina že skozi v avtu, pa tudi to smo preživeli. Po enajstih mesecih imamo še vedno cliota s 3 vrati. Pa sploh razmišljali ne bi, če bi imel na zadnjih sedežih 5cm več placa in če bi imel ta avto klimo! Pri nas je tako: voziček (Jane Nomad) gre v prtlažnik, če snamemo kolesa, če vzamemo marelo, jo lahko damo poleg avtosedežev na zadnje sedeže, pa je prtlažnik frej; avtosedaža eden na sredi, eden na strani, s tem je plac za noge - jaz sem majhna in dam sedež naprej; na morje smo šli pa z avto s trugo in motorjem. Bomo pa kupovali drugi avto, ker bo mož rabil avto ob vstopu otrok v vrtec.
|
|
|
|