otroška hrana sunval (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

naomy -> otroška hrana sunval (7.12.2009 17:04:55)

zdravo!

kakšne so vaše izkušnje z otroško hrano sunval? jo poznate? mi bomo počasi začeli uvajati gosto hrano in sem na njihovi spletni strani naročila brezplačne vzorčke... prosila pa bi še mamice, kakšne imate izkušnje....

mini86 -> RE: otroška hrana sunval (7.12.2009 18:08:27)

ta uprašanje mi je pa všeč[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
js mam tud že seznam kaj naj bi naročila pri sunvalu..uvajati začnemo januarja..
js pa dodajam še eno vprašanje in sicer vemo da so njihove kašice nevtralne oz nimajo dodanih sladil in zato mnogim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] niso kaj preveč všeč..pa me zanima kaj še daste v kašico da je boljšega okusa..za dop. malico kakšno sadje kaj pa za večerjo..sploh nimam idej..

manna -> RE: otroška hrana sunval (7.12.2009 20:31:42)

Par kašic od Sunvala smo že probali, nekej jih še imam v predalu. mini86, sadne kašice ne rabijo nobenih sladil, so itak sladke, meni so sadne od Sunvala prav okusne! Naši frajli je najbolj všeč hruška, jabolko, banana. Pa borovnica in sliva sta tud šle kar v promet.
Kar se pa tiče zelenjave je pa res mal problem...zelenjavo jaz sama kuham za tamalo, pa zmiksam, in seveda je zanič ker ne dam nič začimb, soli,.. in seveda tamala se kremži in noče jest. Zato je fajn da kar probavaš malo kar ti pade na pamet - recimo (skuhana) rdeča pesa + hruška ali pa vmešaš zraven malo polente, riževih kosmičev... skratka jaz ustvarjam kar mi pade na pamet. Od zelenjave smo probali od Sunvala samo korenček in ji je bil všeč!

mini86 -> RE: otroška hrana sunval (7.12.2009 20:48:47)

mislila sem une kašice npr pirina..ne v lončku-v škatli

ledenka -> RE: otroška hrana sunval (7.12.2009 20:51:51)

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

mislila sem une kašice npr pirina..ne v lončku-v škatli

jaz dam v pripravljeno kašico malo sadne kašice (npr. jabolko, hruška, itd.), pripravljam jo pa samo z vodo.

manna -> RE: otroška hrana sunval (7.12.2009 21:03:24)

mini86, Uuuu ja tiste v škatli so pa res zanič, grenke!  Jaz vmešam noter malo banane. Delam jih pa z vodo. 

naomy -> RE: otroška hrana sunval (7.12.2009 21:30:24)

kaj pa cene [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

mini86 -> RE: otroška hrana sunval (7.12.2009 22:15:01)

smešno mi je da je mislm da sadna kašica v baby centru 0,99€ na spletu pa 1,15€-al neki tazga..
a pol ne priporočate unih kašic za zvečer..kašno kašico pa bi za zvečer

Hope2 -> RE: otroška hrana sunval (8.12.2009 6:43:39)

naš malček je pojedel kar nekaj kašic od sunvala (sadne, zelenjavne), v škatli sem pa kupovala od holle. Vse mu je bilo všeč, zraven nisem mešala nikoli nič. Za zvečer je dobil riževe kosmiče, ki se zmešajo z vodo, dodala sem AM. Poleg riževih kosmičev je jedel še kosmiče iz prosene kaše in kosmiče iz 3 žit (vse grez glutena, brez dodanega sladkorja, brez dodanega mleka). Am sem mu jaz mešala.

V BC pa so cene tudi nad 1 evro, razen če so kaj znižane ali pa mala flaška.

nova_tukaj -> RE: otroška hrana sunval (8.12.2009 7:37:54)

Jaz ji za zvečer dam Hipp-ove nočne kašice (al v škatli ali v lončku, samo brez glutene). Zdajle pa imajo v BC akcijo Milupinih kašic v škatli. Naša trenutno je po šestem mesecu z okusom jabolka brez glutena in ima rada.

frutolina -> RE: otroška hrana sunval (9.12.2009 13:50:06)

mi imamo riževo, ajdovo, proseno kašo z jabolko in gris od njih. Mali je vse brez problema. Riževo in ajdovo ponudim samo poleg kosila, al pa dodam kako sadje -in mešam z mlekom (formulo). Gris pa sva začela šele uvajat (ker vsebuje gluten). Cena v BC je 2,99 € za škatlo.

Stran: [1]