Petka09 -> RE: svasta (8.12.2009 21:44:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute tista , ki hoce, ampak RES HOCE dojit, bo dojila. govorim iz svojih izkusenj. pri tadeju sem dala 3 mesece stale, solz, joka in bolecine, da sem dobila nazaj mleko, ki mi je usahnilo. tiste,ki pravite, da nimate mleka....koliko casa ste se matrale predno ste obupale? jaz sem se 3 mesece. z el. pumpo, sposojeno iz ZD. prvi mesec je bilo mleko roza barve, ker mi je zravn spricala kri. bolelo kot sam satan.vsako uro pa pol od 7ih zjutraj do 21ih zvecer A kaj, zdej misliš, da ti bodo spomenik postavli? Zato si samo ti vredna besede MAMA??? Jaz sem torej manj vredna, ker sem raj prenehala dojiljsko agonijo že po enem mescu, ker mi je blo bolj važno, da ne bom depresije fasala kot pa to, da bom kao dojila? Ja, bolj pomembno mi je blo, da bom zadovoljna jaz in moj otrok kot pa da se grem samooklicane mučenice in psihiram sebe, otroka in še moža zraven! To prepucavanje okrog dojenja je dobesedno bolano in otročje, ravnotako kot že naslov in prvi post te teme od avtorice! Naslov teme je "svašta", jaz pa lahk rečem SVAŠTA na temo kot takšno!
|
|
|
|