|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: konec dnevnega spanja pri 2
4.1.2010 7:13:04   
barni
Jaz se tudi na zobe mecem, da bi otrok ko smo doma opoldan zaspal. Nasa je tako trmasta, da se smeje, skace, leze, pogovarja, vse pocne, samo zaspala ne bi. Pa saj jo vidim, da res ni zaspana, ona je se cist na spidu.

Samo kaj naj, ce pa potem ko koncno po eni uri matranja (ko sem jaz ze z zivci cisto na koncu in jo vmes ze dvakrat naderem za kar mi je vedno potem ful zal) zapsi in spi 2 uri? Potemtakem rabi spanje? Ne vem, samo potem se zvecer spet matrava kako uro da zaspi, ceprav je lazje, ker lepo lezi in moram zraven sedet.

V vrtcu gre spat in brez problema sama zaspi.

Razmisljala sem, da bi en vikend poskusila, da je ne bi dala spat, pa da vidim do kdaj zdrzi. Ker je ne bi rada potem pobirala po tleh ob 18:00 in jo imela do polnoci pokonci, ker bi bila dama spocita.

REs ne vem kaj naj. Enostavno noc zaspat. In v bistvu sem ugovotila da sploh ni nacina, da bi jo prisilila. Ja vztrajam lahko, samo kako? Ce pa NOCE zaspat. Ona je se po nei uri uspavanja cist budna. Pa naj greva spat ob 12:00 ali pa ob 13:00 ni razlike.
Nasa tut ce joka, ne zaspi. Noce zapret oci pa da se poj*** res vcasih sem ze cisto napsihirana s tem uspavanjem, zivce mi zre, ker mi res ni, da si cel vikend pokvarim zaradi tega popoldanskega spanja.
Kako zgleda to vztrajanje? Kaj delas, ko ti otrok skace po postli, poje, se smeje, se igra, vse samo lezat noce in spat. Ali pa lezi pa vseeno ne zaspi? TUdi ce grem ven iz sobe je isto. Kako naj vztrajam?

(odgovor članu gajči)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: konec dnevnega spanja pri 2
4.1.2010 9:49:59   
roberta
jaz v tem ne vidim problema. gre pač zvečer prej spat... in itak spi zadosti čez noč in 11 ur nikakor ni preveč. če čez dan funkconira kot je treba in popoldne ni cele frke, kar nadaljujte s tem.

mi smo tudi nehali pri 2 letih. sedaj pri 4 pa je v vrtcu, kjer vsi hodijo spat (in čudežno tudi naš otrok) in imamo cele ceremonije zvečer, ker ne more zaspati do 22. ure... user posted image

(odgovor članu gajči)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Dieta
Michonne RR

Ali ste trenutno na kakšni dieti?

Da (41%)

Ne (59%)

Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!