|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otrokovi gibi
7.12.2009 12:22:33   
power girl
Pozdravljene!
Pri G sem dobila tabelo v katero moram označevat otrokove gibe(sem v 35t nosečnosti).Zanima me do katere ure ste oz.čutite deseti gib?
Hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otrokovi gibi
7.12.2009 12:57:05   
Anonimen
Ni ti treba zapisovat
otrok ni na uro deseti gib je lahko v 10 minutah

(odgovor članu power girl)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.12.2009 13:09:50   
Petka09
Če si dobila tabelo in jo boš morala pokazat potem pač zapisuj.

Ni to res, da je deset gibov v desetih minutah... Oz. je res, vendar so mišljene SERIJE GIBOV. Npr. če ti v desetih ali petih minutah brcne dvajsetkrat, to ne pomeni, da si zdej olajšana in je "dnevna norma" izpolnjena... Ker če potem več nič ne brca do noči, tudi ni ok.
Zapisuj si serije gibov čez cel dan... Recimo brca deset minut kot nor oz. malo brca, pa malo neha... To je ena serija... Ena serija je tako dolgo, dokler ne neha brcat oz. že nekaj minut ne zaznaš nič in otrok spi oz. miruje. Nekako se boš navadila na te serije in boš videla kako so razgibane čez dan.

Šteje se v 24 urah, ja... Čeprav ponoči ne boš tega pisala oz. zaznavala, ker bo recimo lahko zelo malo brcal ti pa boš spala in se ne boš zavedala.

Bodo pa tudi dnevi različni. Včasih bo ful brcal oz. se premikal (meni so se delale velike bunke na trebuhu enkrat levo, drugič desno.. Kot da bi se mi upirala v trebuh user posted image . To so tudi gibi). Pride pa dan, ko je brc zeloooo malo oz. misliš, da se sploh nič ne dogaja. To ni nič narobe, pač je otroček bolj len oz. bolj počiva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.12.2009 13:39:25   
Momtobe
Jaz sem bila tudi prepričana, da gre za serije in sem ginekologinji na pregledu povedala, da je moja beba zelo mirna in da ne naštejem 10x na dan brcanja. Pa je rekla, da je dovolj, da brcne 10 x na dan - pa čeprav to pomeni, da je brcal 3x na dan pa je v eni rundi brcnil večkrat user posted image .

Mislim, da si še ginekologi pri tem niso enaki.

Res pa je tudi, da pride kakšn dan, ko mene zelo skrbi, saj brcne lih ene 3x na dan ... ampak potem naslednji dan recimo brca cel dan in je ginekologinja rekla, da sam da brca, pa je ok in poslušala srček, ki ima normalen ritem.

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.12.2009 14:07:05   
nincrli
Meni pa je G rekla, da mora biti med gibi najmanj 10min premora pa treba jih je naštet v 12ih urah. Od 9h-21h.
Drugače pa jih naštejem povprečno do 15 ure.
Je pa vsekakor res, da je včasih ful aktiven, spet kdaj pa se mu nč ne da.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.12.2009 15:42:54   
Petka09
No, za take primere zmanjšanega brcanja kak dan pa je bil meni super Angel Sounds.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.12.2009 16:17:50   
manna
Meni tudi. In ko sem začela poslušat se je zganila in začela brcat. 

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.12.2009 20:52:49   
naja78
pojej kaj mrzlega,sladkega,kot delajo v porodnišnici.malo zbudi dojenčka z guncanjem trebuha.saj bo odgovoril.user posted image

mislim,da se šteje samo podnevi,12 ur.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.12.2009 10:11:35   
sisi77
Se pridružujem nincrli. Jaz čutim 10 gibov nekje do 16 ure je pa res da jih bolj čutim če mirujem kot da hodim. Sem namreč v soboto cel dan zapravila v hoji po trgovskem centru in sem 10 gibov naštela do 20 ure me je že malo panika. Mi je včeraj Pušenjak rekel da je to normalno ker pač nisem bila pozorna na to.

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.12.2009 11:26:47   
power girl
Hvala za odgovore.
No,ker meni je moja G rekla,da bi jih naj čutila nekje do 15 ure,samo sem itak vedla,da to včasih ni mogoče.Cel dan pa tudi ne morem ležat in šteti gibov.
Še enkrat hvala

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.12.2009 11:31:34   
miapia

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ni ti treba zapisovat
otrok ni na uro deseti gib je lahko v 10 minutah

Ja, jaz sem lahko nehala šteti ob devetih zjutraj.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?