drsališča pred Mercatorji (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Anonimen -> drsališča pred Mercatorji (7.12.2009 9:13:32)

ali sem lahko zraven otroka v navadni obutvi ali si moram tudi jaz nadeti drsalke?

ker bo mulček prvič drsal, bi bila rajši obuta v čevlje (tudi sama že doooooooooooolgo nisem drsala)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

kapitan jan -> RE: drsališča pred Mercatorji (7.12.2009 9:19:49)

K tej temi bi dodala vprašanje, če smem - koliko stane izposoja drsalk za otroke ob drsališču. Hvala za odgovore.

Rožica I -> RE: drsališča pred Mercatorji (7.12.2009 10:34:45)

Odgovor, št.1: verjetno si lahko oz ti ne bo noben težil, če jim boš razložla situacijo [sm=smiley1.gif]
Odgovor, št.2: lani je bilo vse glede drsanja na Mercatorjevih drsališčih zastonj [sm=smiley1.gif]

Anonimen -> RE: drsališča pred Mercatorji (7.12.2009 10:36:25)

hvala, Rožica I,...

glede izposoje drsalk pa mislim, da je cca 3€,...

Jakmajster -> RE: drsališča pred Mercatorji (7.12.2009 13:10:32)

ponavadi je bila izposoja zastonj... Lahko greš kamot brez drsalk gor, nebo nobeden nič težil, mislim pa da je bilo še enčas tako da so imeli animatorje ko so tudi učili drsat če je bilo treba...

jasnika -> RE: drsališča pred Mercatorji (8.12.2009 7:14:33)

kaj v mariboru pa letos ne bo drsališča pri merkatorju

HuAnita -> RE: drsališča pred Mercatorji (8.12.2009 11:44:04)

jasnika, vidim tvoj podpis - a veš, da ima RRjevka Naty-Taja prva dva otročka z istim imenom...?[sm=smiley1.gif]

Nea_teja_ -> RE: drsališča pred Mercatorji (8.12.2009 12:22:52)

A so že drsališča mi smo ponavadi šli v Koper .Lansko leto mi ni noben težil k nism mela drsalk izposoja pa je bila zastojn.Komaj čakam da zamrzne jezero pol bo šele pestro.

jasnika -> RE: drsališča pred Mercatorji (9.12.2009 17:31:25)

videla ja[sm=smiley1.gif]

Anonimen -> RE: drsališča pred Mercatorji (18.12.2009 8:40:00)

ja, če katero zanima,...

smo bili prejšnji teden na drsališču v Šiški pred hipermarketom in so tam postavljene plastic-fantastic plošče. (še vedno se mi zdi led boljši za drsat!)

izposoja drsalk je bila brezplačna.
lahko sem bila v čevljih,...

otrok je užival do konca, kljub temu, da ni bilo pravega ledu in je bil več ali manj na riti... kombenizon pa je bil ves od tistih plastičnih okruškov.

sem pa videla, da imajo nekateri otroci čelade (na to nisem pomislila, a se mi zdi da je dobro, da jo imajo,...)

Stran: [1]