ejša1 -> RE: Nova gripa (7.12.2009 14:16:17)
|
Tudi moja otroka sta jo imela prejšnji teden. Najprej je zbolel mlajši sin (7mesecev), imel vročino od torka do petka, kašelj se je pojavil v četrtek in je še vedno po malem prisoten. Prva dva dni je imel vročine do 39,5, vendar je kljub temu bil večino dneva dobrovoljen. V petek vročina ni več narasla čez 37,7, od sobote je brez vročine. Starejši (kmalu 3 leta) je imel le vročino v soboto, pa tudi kašljati je začel. Pravtako sva začela kašljati tudi midva z možem, vendar zbolela (zaenkrat) še nisva. Včeraj sem že mislila, da sem naslednja na vrsti, ker sem se slabo počutila in imela rahlo vročino, vendar sem veliko počivala, tako da se danes počutim že ok. Ob postavitvi diagnoze (bris so vzeli 7mesečnemu sinu), ti je mogoče malo neprijetno, ker ne veš, kaj lahko pričakuješ, sedaj pa bi rekla, da je v našem primeru vse skupaj izgledalo kot lažja viroza. Smo imeli dosti hujšo preizkušnjo z rotavirusom pri starejšem, zato bi, če primerjam obe bolezni, dosti prej svetovala cepljenje proti rotavirusu kot pa tej gripi.
|
|
|
|