|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrtoglavica
6.12.2009 16:55:55   
Klarica123
Pozdravljene,

sem 22t noseča in se mi zadnje dva dni dogaja, da se mi kar močno vrti.

Hvala bogu ne padam skupaj, se pa usedem pa je bolje.

A je imela katera med vami tudi takšno težavo? Bi to lahko bilo pomanjkanje železa? Pri G sem naročena 9.12. ko mi bo opravil tudi morfologijo. Bi bilo potrebno prej k njemu?

Hvala za vaše odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vrtoglavica
6.12.2009 19:34:31   
Sibil_
To sem imela sama, krivec je bil nizek pritisk. In žal ne mine, tako da kot nosečnica nisem mogla nikjer čakati stoje v vrsti ker sem imela občutek, da me bo kar zmanjkalo. Zelo zoprno, ampak še vedno boljše kot visok pritisk.user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Klarica123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.12.2009 20:04:42   
Martinčka
meni se to dogaja zdaj na začetku -8t... se morem usest ker se m začne temnit pred očmi.. ampak se mi to dogaja redko... mislim da ni zato kaj narobe, sam hormoni malo divjajo pa očitno pritisk...

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.12.2009 20:27:17   
Klarica123
Pritisk imam normalen, ni nekaj nizek in ne previsok.

Je pa res, da me tudi stiska na zgornji desni strani pljuč, vendar ne pogosto. To opažam zadnja dva dni. Me pa tudi boli zadaj, desna lopatica, bolj peče kot boli.

user posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.12.2009 21:00:36   
power girl
Tudi sama se s tem ubadam že vso nosečnost(sedaj sem v 35t nosečnosti).Niti  pomisliti ne smem,da bi kje vsaj 2 minuti na miru stala ali pa ne vem kako dolgo letala po trgovini.Ko sem to omenila G,mi je rekla,da nosečnici pade pritisk če stoji kje v kaki vrsti ali pa v objektu kjer si,ni pravega zraka.
Ko boš šla pa na pregled,pa ji le omeni glede tega.
Lepo nosečnost vam želim

(odgovor članu Klarica123)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.12.2009 21:16:51   
živa
Noseča 18 tednov, enako se mi to dogaja zadnja dva dni. jaz sem mislila, da zato, ker sem imela v četrtek in petek kar visoko vročino, ampak mogoče je pa vreme krivo ... Tudi jaz imam pri G normalen pritisk, sem pa nagnjena k nizkemu in sem predvidevala, da je to pač to - ali pa bolezen ... Tudi v prejšnjih dveh nosečnostih sem nekajkrat skoraj omedlela - bi, če se ne bi vsedla oz. kar vlegla na tla, in to se mi je dogajalo, kadar sem dolgo časa stala pri miru.

Lp,

živa

Aja, je bilo pa vse v redu, to je dokaj običajno za nosečnost.

< Sporočilo je popravil živa -- 6.12.2009 21:17:19 >

(odgovor članu power girl)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?