Pretepli so mi psa barabe (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

dory -> Pretepli so mi psa barabe (21.6.2005 12:43:47)

meta...spet se smejim oprosti mi...ampak tarzanski skok :)-

baguSka -> Pretepli so mi psa barabe (21.6.2005 12:44:45)

Ok ok se vdam. Upam da ne bom nikol na tazga naletela. Bogi psi.:(

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (21.6.2005 12:54:32)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> Pretepli so mi psa barabe (21.6.2005 13:10:12)

Lej, ti povem na hitr mojo zgodbo: sva šla z malim lani po mestu...pride po ulici en gospod pa pravi: ne tak gor hodit, k je en velik pes...O.K., se obrneva, pes že za nama...ne pes mrcina, zverina, tiger, velik meni do pasu, pa nisem majhna, malemu čez glavo, da se mu je kar tema nardila. No, in ta pes je vstopil v eno trgovino z živlami, potegnil iz kletke zajčka, ga lepo ugonobil in pustil pred štacuno...pol je pa mene začel jagat...kokr sem se premaknila, se je premikal za mano, nisem mogla ne naprej ne nazaj. Mali mi je tulil v naročju ko strgan, mene pa strah, da je sigurno smrdelo do Pakistana. No in tako smo se prestopali ene pet minut, dokler ni po ulici pripeljala prijateljica, s katero smo bili prej na kavi in naju je pobrala v avto. Drugače nimam pojma, kako bi se rešila :zmeden2:

pa zdej še rečte, da sem ga napadla :grrr:

baguSka -> Pretepli so mi psa barabe (21.6.2005 13:16:20)

ok sej jst sm že priznala - pač ne poznam takih zgodb - pa verjetn to ni preveč dobr, ker potem vsakmu psu zaupam. je pa res da tist pes k je agresivc pa napadaln, da ga je tazga žou člouk ustvaru.:(

spacey -> Pretepli so mi psa barabe (21.6.2005 13:34:22)

Barabe!!! Bogi vaš :kuza: lepo ga pocartajte.

polona2 -> Pretepli so mi psa barabe (21.6.2005 14:04:10)

Upam, da ste ga peljali k veterinarju na pregled, za vsak slučaj, lahko namreč pride do notranjih krvavitev, lp!

Vera* -> Pretepli so mi psa barabe (21.6.2005 22:47:18)

Hvala vsem za odgovore in mnenja...Al bina,naš Capi sigurno ni teh ljudi napadel,ker so to sosedje in jih pozna..Je pa ta naš Capi pravi cotek...Danes popoldne je že bil boljše in je veselo skakal za palico.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]