pat -> kaj proti zobobolu? (21.6.2005 10:23:31)
|
:((:((lp! se obračam na vas, ker mi nihče drug ne zna pomagat, vključno z mamo-med.sestra in zobozdravnico. že od malega imam probleme z zobmi.nič nenavadnega. bolijo me ne, sem pa močno nagnjenja h kariesu in podobno. ker sem nosila fiksni aparat, je vse še huje. ko še nismo vedli, da sem :nosecka: so mi dali en stup v zob,ki je že mrtev, včeraj pa smo mi to odstranili, ker naj ne bi bilo dobro in sem dobila neke vrste plombo. in pol se je začelo. bolečine in bolečine. mama, ki dela pr tej zobodzdravnici, je najprej mislila, da smo ga samo razdražili. naj se naspim. in ker me je bolelo celo noč-nisem spala več kot 10 min na enkrat, pa doma nismo meli lekadola, sem se zjutraj odločila, da je bolečina prevelika in v službi vzela lekadol. bi verjteno bilo vse ok, če meni lekadol že od nekdaj ne bi prijel. in ni bilo skoraj nič bolje-mogoče za 15 min. na lekadol sem že imuna. G. ima skoz zasedeno al pa nihče ne dvigne, pa me zanima, kaj še lahko jemljem, ker me tole ubija, zaenkrat pa z zobom ne morjo nič-razen puljenja, mi pa gremo ta vikend na poroko. običajno mi prime nalgesin s-in v navodilih piše naj se posvetujem, da pa da odsvetujejo v zadnjih 3 mesecih in pri dojenju. noseča sm 15t. kaj storit? help, help:((
|
|
|
|