SaaS -> RE: dojenčica in sorojenca v vrtcu (5.12.2009 20:49:01)
|
Jaz se pa strinjam z Bskrle. Jenn, jaz imam podobno situacijo. Imamo dojenčka starega 2 meseca in še dva sinova 3 in 5 let stara. Ko sem rodila, sta oba ostala z mano doma. Sem rekla za kakšen mesec ali dva. Potem pa so se v našem vrtcu začele viroze in smo ostali še naprej doma. Zdaj sem se odločila, da bosta do novega leta z mano doma. Torej še en mesec. To sem se odločila tudi po pogovoru z vzgojiteljico, ki je povedala, da je trenutno res veliko virusov v vrtcu. Pediatrinja pa je itak za to, da sta čim dlje z mano doma. Ne gre samo za gripo, tudi razne viroze so zoprne za novorojenčka. Res, da je veliko dogajanja zdaj v vrtcu, zaradi tega sem bila v dilemi, a sem se vseeno odločila tako. In ne strinjam se s tem, da gripo in druge viruse z enako možnostjo dobiš tako v vrtcu kot na sprehodu.. (Na sprehodu ne dajemo v usta istih igrač, kot jih je imel pred petimi sekundami naš prijateljček..., kar tako po travniku in cesti pa tudi ne mrgolijo razni nepridipravi..) Ne rečem, da ne moremo zboleti. Jasno, da lahko, manjša verjetnost pa vsekakor je.
|
|
|
|