Pa smo doma! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Mina1 -> Pa smo doma! (21.6.2005 20:41:14)

Joj, pridna mami in tako;)

Mladi družinici pa: radi se imejte še naprej in veliko lepega vsem skupaj,

pa-pa Mina1:)

ORKA01 -> Pa smo doma! (21.6.2005 22:18:45)

Pozdravljene punce,

da vas malo razveselim vam bom kar jaz nalepla nekaj slikic amoss in njene pupe. Med težkimi trenutki sem bila vez med Amoss in Tanajo in moram se malo pohvalit, sem bila tudi med prvimi - takoj za atijem, ki sem jo lahko slikala.

http://andreja.moj-album.com/album/572063/?os=572079

soncece24 -> Pa smo doma! (22.6.2005 0:39:12)

Kaka lepa pupa. Bravo mami, bravo mala pupa:bravo::bravo::bravo:

Amoss -> Pa smo doma! (22.6.2005 10:18:34)

Orkica hvala za slikice in pomoč.
Za tiste ki jih pa zanima kateri zdravnik je to bil je bil ravno veleslavni Dr.Lužnik, za katerega sem mislila da je zelo dober zdravnik!

tanaja* -> Pa smo doma! (22.6.2005 10:44:37)

O šele zdaj vidim, da si že gor Amoss:rozica:. Ja, Orka, najlepša hvala, ker si mi sporočala kako je z Amoss, da sem lahko zadovoljila te radovedne punce:)-:)-:)-. Brez tebe bi tavali v temi:).
Punce niso šle spat dokler nisi rodila :)- :)- :)-!!!
Amoss, tebi pa iskrene čestitke ob rojstvu male zvezdice Manuele, pa tudi fantu, ki ti je pogumno stal ob strani vseh 38 ur:bravo::bravo::bravo:! Če bi se meni kaj takega dogajalo, bi verjetno padale glave :)- :)- :)-!Verjamem, da te porodne izkušnje ne boš pozabila do konca življenja. Vesela sem, da je z vama vse v redu in, da se zdaj že lepo cartate doma.
Tvoja mala je pravi srček9nebesa. Sem videla slikice že naslednji dan (hvala Orka:rozica: ).

Uživaj s svojo pupiko te prve dneve njenega življenja:rozica:.

papa, tanaja*

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]