nati29 -> RE: histeroskopija v lj (31.12.2009 8:15:17)
|
Mihanadreja, ali boš imela operacijo v Lj.? Povsod je malo drugače, v Lj. se moraš po telefonu naročit za UZ pregled, potem pa se po telefonu naročiš tudi za operacijo. Ko pokličeš, da se naročiš na operacijo, ti povejo datum in tudi, kdaj začneš jemati tabletke. Misli, da povsod ne zahtevajo jemanje tabletk, je pa baje fajn, ker imaš tanjšo sluznico in je pregrada lažje vidna, tako da se jo tudi lažje odstrani. Če imaš možnost, ti priporočam prof. Tomaževiča iz stare porodnišnice, je res strokovnjak. tudi glede tega, koliko časa si v bolnici, imajo čisto različno. V Lj. te prvi dan baje spustijo domov, če res hočeš, ampak jaz sem ostala notri, saj malo bereš, spiš, gledaš TV, pa kar mine. No, saj vsi trije dnevi hitro minejo. Jaz sem šla prvi dan dopoldne malo ven na sendvič in kavo. Jaz sem začela jesti tabletke 21. 10. 2009, ko sem pač dobila zadnjo M, pa sem jih glih nehala jemati. Tako da več kot dva meseca mislim da ni treba jemati. Če imaš še kakšno vprašanje, pa kar napiši. SREČNO.
|
|
|
|