nati29
|
Jaz sem zdaj že doma, sem včeraj prišla, sprejeta sem bila v ponedeljke na oddelek SII, sem morala priti tešča, prvi dan so mi vzeli urin in kri, pa zdravnica me je ginekološko pregledala, potem sem šla ven na en sendvič in na kavo, ker v bolnici dobiš za kosilo in večerjo samo čisto juho. Potem sem bila ob 13:00 sprejeta v sobo, potem pa ležanje in branje, zvečer sem šla malo pogledat TV, ki je v jedilnici, toplo priporočam, ker po celem dnevu imaš branja že čez glavo. Drug dan operacija, sem bila približno ob dvanajstih na vrsti, operacija traja približno pet minut, po operaciji me je sicer bolelo kot pri močni menstruaciji, ampak sem dobila injekcijo prosti bolečinam in potem me ni več bolelo, upam, da me tudi ne bo. Tretji dan na viziti mi je Tomaževič rekel, da je pregrada odstranjena, naj en mesec počakam in nato zanosim. Je rekel, naj ene tri tedne še jemljem tabletke, sem rekla, da jih imam samo še 15, pa je rekel, naj to pojem, potem pa kar zanosim. Je rekel, da bom različne stvari slišala, koliko je treba počakati, ampak naj ne poslušam, on bo že vedel :-) Tudi zdravnica, ki me je pregledala ob sprejemu, je rekla, naj počakam 2 - 3 mesece. Tako, vsi so zelo prijazni, od sester, prof. Tomaževiča, anestezist je bil tudi zelo prijazen, tako da vsem pohvale. Če ima katera še kakšno vprašanje, pa naj kar vpraša.
|