kepica -> viv in kepici čestitke... (21.6.2005 16:13:58)
|
O hvala,hvala punce za čestitke:ups: Lepo,da ste se spomnile,sem kar malo presenečena:ups: Ja drugač pa danes preživljam dan ob tabletih in hranjenju po slamci:(( Matr,sej sem kakor en upokojenc. Seveda,mojega:love: zato nisem prikrajšala za eno dooooobro kosilo in sem mu skuhala res nekaj slastnega (ker sem pač imela čas,ker sem na bolniški),tko da si je vse prste obliznil,jaz sem pa bolj sline cedila zraven in upala,da me tale :hudicek: kmal neha bolet. Mi pa za enkrat še nič ni žal,da sem poročena.Trkam:)- So se pa danes pri mojemu :love: na šihtu že pogovarjal,če sva šla prejšnji teden na morje še enega :duda: naredit,ker se je enako zgodil pred dvema letoma mal po poročnem potovanju (čeprav ljudje,ki ne znajo računat trdijo,da sva ga naredila na morju,kar sploh ni res-drugač bi se rodil marca) Eh,sam,da opravljajo. V glavnem,prejšnji teden :duda: še nisva naredila,se pa že veseliva časa,ko bova začela delat na tem:sloncek: Me že spet kr mal mika,da bi bla v 9nebesa Punce,en lep sončen pozdrav vsem:rozica: kepica
|
|
|
|