Mleko ki nasiti za ponoči (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje

Sporočilo

yenny -> Mleko ki nasiti za ponoči (4.12.2009 16:16:34)

Baje obstaja mleko,ki je bolj nasitno za čez noč,pa me zanimajo vaše izkušnje?Kaj pa riževa kašica,kaj je po vaših izkušnjah boljše in z manj dodatki?

mamica2009 -> RE: Mleko ki nasiti za ponoči (4.12.2009 16:41:47)

Moj je star 4 mesece pa se še ponoči 3-4x zbudi.Pa sem menjala 4 mleka, pa sem mu riževo kašico dajala pa se je enako zbujal.Pa ko sem ga dojila se je tudi zbujal.Tak da ne vem če je glih recept za to.Baje pomaga če mu zvečer daš za kavino zrno kvasa.Jaz sicer tega nisem prakticirala, sem pa brala tu na ringaraja.

mamica2009 -> RE: Mleko ki nasiti za ponoči (4.12.2009 16:42:18)

IZVIRNO SPOROČILO: mamica2009

Moj je star 4 mesece pa se še ponoči 3-4x zbudi.Pa sem menjala 4 mleka, pa sem mu riževo kašico dajala pa se je enako zbujal.Pa ko sem ga dojila se je tudi zbujal.Tak da ne vem če je glih recept za to.Baje pomaga če mu zvečer daš za kavino zrno kvasa.Jaz sicer tega nisem prakticirala, sem pa brala tu na ringaraja.

Kvas baje pomaga, da otrok spi.[sm=zmeden.gif]

tikatonka -> RE: Mleko ki nasiti za ponoči (4.12.2009 16:59:56)

Moj prvi se je dve leti zbujal ponoč pa ni pomagalo prav nič. Zdaj druga se pa zbudi dvakrat na noč, pa sem probala Milumil, ker je baje bolj nasiten ampak je bilo čisto isto. Tako, da jaz dvomim da je to kaj odvisno od mleka oz. kašice.

Jelcy -> RE: Mleko ki nasiti za ponoči (4.12.2009 17:26:22)

Ne zbujajo se vsi otroci zaradi lakote...eni se pac ne spijo ponoci, moj se danes pri skoraj 20. mesecih ne spi celo noc.

manna -> RE: Mleko ki nasiti za ponoči (4.12.2009 17:29:47)

Z najmanj dodatki je, če daš žlico riževih kosmičev (riževa sluz brez dodatkov, brez sladkorja) v AM. Kaj pa je bolj okusno je pa druga stvar...
Je več mlek za ponoči, eden vem da je od Hippa - kao flaška za lahko noč. Vsebuje AM+ riževe kosmiče.
Nismo pa še probali.

Stran: [1]