PapuaNG -> RE: Z-majčki 2009 - 7. del (5.12.2009 22:31:09)
|
eh tanja, nič se sekirat, ker še nisi specializantka...jst sem se tut neki časa sekirala, ker nisem šla takoj prakso na sodišče delat al pa pri kakšnem odvetniku službe dobila...ampak zdej mi je pa prav vseeno. Bo že počakalo kakšno leto, dve...Itak ne mislim cel lajf samo službi posvetit in delat po 10 ali več ur na dan, pa še vikende (kar pri odvetniku skoraj zihr bi, če bi hotla kam prilest). Takole z otrokom mi veliko bolj paše fiksen delavnik (kar v javni upravi je ), veliiiko dopusta in predvsem - brez stresa. Mislim, da je v življenju še kaj več kot samo služba. Sicer sem mislila (preden sem zanosila) v letošnjem poletju menjat službo, pa je pač tako naneslo, da bom tu še nekaj časa. Itak je pa zaradi recesije pomba na zaposlovanje v javnem sektorju,tko da je ubistvu še bolje tako. Glede odnosov v službi pa...mislim, da nikjer ni idealno. Nas je 6, od tega en moški, pa še ta je gej, tko da Šefica me 'ima rada' samo, kadar sem zraven, takrat se mi smehlja in se pravi, kot da smo best frendice. Ko sem rodila, mi pa niti sms ni poslala (baje zato, ker ji nisem osebno sporočila ). Mi je čestitala šele, ko sem jaz njej čestitala za rojstvo (je rodila tri mesce za mano). Ampak se sploh ne sekiram. Če ji gre v nos moj karakter in to, da si ne pustim srati po glavi, je to njen problem. Jst se zaradi tega gotovo ne bom sekirala. Mogoče nam pa vsem naredi uslugo in najde službo kje drugje Smo takrat, ko je bila na bolniški med nosečnostjo (2 meseca), bolje funkcionirali.
|
|
|
|