ajetam* -> RE: Z-majčki 2009 - 7. del (15.12.2009 13:58:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG Uf, mi tut malo zaostajamo z GH.Pa nič ne de,itak nej bi mel do 7. meseca al kako 2 obroka GH. Sem ravno včeraj malo v knjigo o dojenčku pogledala, kako je s tem, pa ni nič panike. Mi imamo urnik nekako takle-zjutraj se doji (okoli 8ih ali 9ih, odvisno, kdaj je bilo zadnje nočno hranjenje), potem okoli 12ih je zelenjavna kašica pa malo se še podoji potem. Ob treh je spet dojenje, ob šestih pa mlečna kašica, pred spanjem dojenje. Počasi bom probala še sadje uvest-ali zjutraj ali popoldne...sem zjutraj ponavadi še preveč zblojena, da bi še to rihtala [sm=smiley36.gif] itak ga nočem preveč bombardirat s preveč obroki Gh naenkrat. Imajo pa itak povsod drugačna navodila. Mi je ravno prejšnji teden sestrična iz italije napisala, kaj je njena 6-mesečnica (rojena v začetku junija): zjutraj mleko, okoli 10ih sadna kašica, opoldne riževa kašica z zelenjavno juho in meso v kašici, popoldne jogurt, zvečer spet zelenjavna juha in koruza ter sir v kašici, pred spanjem spet mleko. Se pa naš mulček že fejst fejst drgne s temi grizali... Papua , ko je naš zbolel smo imel tud težave z GH oz. jih še imamo. Preden je zbolel je normalno jedel.Sadne kaše(dopoldan) poje ene 15žličk, je ne mara preveč, kosilo (zelenjava, meso in prikuha) poje dobrih 100g, polovico brez težav, drugo polovico mora pa obvezno eno žličko prekuhane vode eno žličko kaše. Zvečer dobi mlečno kašo, to poje zaenkrat brez problema. Si nisem mislila, da bova imela z GH toliko težav. On očitno dobi dovolj glede nato, da je kar naprej pokakan. Tanja fuuul luškana slikca. A to ima od stokeja poseljico?
|
|
|
|