PapuaNG -> RE: Z-majčki 2009 - 7. del (14.12.2009 9:45:44)
|
Jutro, spali smo...na obroke [sm=jezicek.gif] Ga je spet nekaj matralo, pojma nimam kaj. Skos gledam za zobke, pa še nič ne kaže, čeprav, ko mu dam kaj za glodat, tisto gloda kot hrček. No ja, bo že. Se je hotel zbudit že pred sedmo, pa sem dala le dudko in ugasnila bejbi fon, tako da nas je pustil spat skoraj do osmih. IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Papua, v kakšnem društvu pa si? Capoeira društvo imamo. No, mene je od nosečnosti bolj malo, sem ga pa pomagala postavit na noge [sm=smiley1.gif] http://www.senzala.si/ tu si lahko pogledaš, kdo smo [sm=smiley1.gif] Zdej pa trenirat itak ne morem oz. nimam energije še za to zvečer, tako da pomagam z lektoriranjem pa prevajanjem v angleščino, ker smo pred kratkim postavili spletno stran, pa je še nekaj besedil za prevesti. Jih kar malo pogrešam...smo bili dobra ekipa - 5 bab, ki se je odločilo,da noče več trenirati pri starem učitelju in smo začele na svoje. No, od prvotne ekipe sta ostale samo še dve, a prijateljice ostajamo, ne glede na vse. Smo bile skupaj v Braziliji in čeprav se prej nismo prav dobro poznale, so se med nami razvila krasna prijateljstva. Uf, če samo pomislim, kje sem bila ravno tri leta nazaj....[sm=smiley16.gif]
|
|
|
|