|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 7. del
12.12.2009 22:28:51   
lake
Ja moj tud prav da ga je kupu zarad tega, kao. user posted image

Ja revež bogi, še prezgodej si domov pršla, čeprov se mi Hana smil. Samo da si se mela fajn. Res se je fajn odklopt vsake tok časa.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
12.12.2009 22:35:23   
majana79
AKP, očitno je nekaj v zraku...

Tanja, bo prespal in bo jutri boljše.

Vas zapuščam, imam občutek da bo pestra noč, ker J. ful nemirno spi in se skoz nekaj obrača pa zeha v spanju? user posted image

Nočko!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
12.12.2009 22:41:48   
lake
user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
13.12.2009 6:49:45   
Anonimen
jutro

spali smo super do 5:30h pol pa N. ni hotela več spat, pa sve jedle ampa zaspat pa neuser posted image no ja sej bo pa čez dan kej spalauser posted image

mi smo bili pa včeraj mal pr kolegih so kuhal golaž, kot ene vrste novoletne zabaveuser posted image tak da sem prov uživala, pa še tamalo so mi pomerkale hčere od kolegov, k so že mal stariuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , T. je pa ful uživu so ga ostal otroc učil kako se igra biljard, ne moreš verjet kojk je tale 4-letnik hiter pogruntu pravilauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1679
13.12.2009 7:39:55   
Anonimen
vidim da še vse spite, uživajte, jz gremuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1680
13.12.2009 7:45:55   
Tanja_
Jutro...

Naša se je spet zbudila ob 6ih in danes,ker sem imela energijo za to, sem se odločila, da je ne dvignem, ampak lepo nazaj uspavam. Sem ji 45 minut hodila dudo popravljat in seveda njo, ker je po celi posteljici prevale delala in vse razmetala-AMPAK-zdaj spi!!!!!!user posted image user posted image Aleluja!Jutri ponovimo vajo, če se bo spet tok zgodej zbudila. Edin bedno je,ker sem jaz čist budna in ne morem nazaj zaspat. Ampak, bo že...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
13.12.2009 8:09:24   
Dudica1
dobro jutro..... mi smo spali skoraj do 8h user posted image  user posted image

Zdej pa na zajtrk,popoldne pa na obiskuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
13.12.2009 8:34:21   
PapuaNG
jutro,

mi smo se tudi malo zbujali, malo ne...mi je hecen, ker ma eno dolgo turo spanja, pa potem zbujanje na uro pa pol, pol pa spet 4 ure v kosu spi user posted image Kakorkoli...sem mislila danes kar mojemu rečt, da malega pomirka, pa sem bila po previjanju pa futranju že tko zbujena, da sm raj kr vstala. Če bi še kakšno uro zalegnila, bi bila itak ko zombi pol user posted image

Itak pa morava še v btc nabavit darila za tasta pa njegovo, ker se nama včeraj ni dalo. Upam, da ne bo preveč gužve...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
13.12.2009 8:44:11   
Anonimen
jutro.

ni še snega?

se mi zdi, da sem se samo 6x zbudila danes,... mogoče zato ker ne skočim k Urbanu ob prvem joku temveč ga pustim kakšno minutko... pa se mu ne da več tolikokrat klicat? no, saj bo,... ko se bom zbudila samo še 3x na noč, bom pa na zeleni vejiuser posted image

danes se gremo drsat... pa malo bom pospravila, če mi bosta mulčka pustila in ne bosta za mano razkopavalauser posted image

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 1684
13.12.2009 8:53:34   
lake
Dobro jutro!

Zjutri je že neki snešec naletavu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
13.12.2009 9:02:52   
Anonimen
oooooooooo

ste le vstaleuser posted image user posted image user posted image

jz sem bla pa že pridna, sem cujne pobrala, pa dala uprat prštimala za kosilo, pospravla spalnico, zajterk pojedla, čaj spila, zdej pa čakam če mi bo možek kavico skuhaluser posted image ampak ni ne duha ne sluha o tem tak da bom mogla še kavo si skuhatuser posted image

pri nas pa že neki dol naletava sneg tko počasi, user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1686
13.12.2009 9:07:59   
Anonimen
v KR sneži,... upam, da bo tudi v LJ kmalu,...

JU _ PI!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1687
13.12.2009 9:11:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

v KR sneži,... upam, da bo tudi v LJ kmalu,...

JU _ PI!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1688
13.12.2009 9:36:49   
Dudica1
pr nas zmeraj bolj sneži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...jupi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
13.12.2009 9:39:11   
majana79
Jutro!

Neki čudno kiham... S katero žavbo se namažem pa kje? user posted image

Noč kot običajno, razen da se je ob 5 zbudil in ves vesel puzal po postelji... Če ga damo pa na tla pa noče?!

Zunaj naletava snegec, naj bi šli ven s prijatelji, bomo videli kaj bo...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
13.12.2009 9:42:53   
Dudica1
majana mogoče s tea tree nos in pod nos namaži

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
13.12.2009 9:48:04   
PapuaNG
uau, pupek je celo zaspal user posted image Sem ga prejle previla, je bil cel oranžen od včerajšnje kašice user posted image Sem pa ugotovila, da bomo morali počasi oz. kar hitro nabavit tiste stvari za v štekarje. Že tko skos kable odmikam, da jih ne grizlja, zdej je pa prilezel do razdelilca in začel prste notri vtikati user posted image Itak, vedno gre tja, kamor ne sme. Isto na previjalki-je najbolj zabavno probat prevrnit posodo z vodo user posted image Si bom morala drugačen sistem omislit, če ga ne mislim skos preoblačit.

Sem pa že pridna in prevajam tekste za društvo user posted image Paše malo intelekrualnega dela user posted image

aja,pri nas tudi nekaj naletava. Sicer moraš dobro pogledat, ampak pada.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
13.12.2009 9:54:09   
zoja10
morning...

zgleda da morm jamrat  in obupavat, naša je danes bla pravo nasprotje od včeraj, spala od 9 do 8 edin enkrat je zajokala v spanju, če to ni milina user posted image
če bi se mama spravla spat kaj prej kot ob 1 bi bla naspana tko pa si je sama kriva user posted image

zdej je že pr tastu, jo ful rad čuva, pravo nasprotje od tašče user posted image  jaz čakam kolegico da skuha kavo.

aja Taja je včeri sama se dvignla ob kavču na noge,... me vsi ful strašijo da je to pa ful prezgodi da bo mela krive noge in nevem kajuser posted image

aja in tle v hribih tud mal sneži, pa mraz je ful..

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
13.12.2009 10:26:48   
Dudica1
zoja če se sama postavlja ni tolk narobe,od prijateljice k je en mesec starejši mislim da se je na noge postavljal okoli 5 meseca...je vstal sam v stajici... zdaj pri 8-ih mesecih pa že skoraj hodi user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
13.12.2009 13:39:33   
Anonimen
mi smo se tudi dopoldan drsali, pa šli na kosilo, zdaj pa fanta spita. dobila sem M, z vsem user posted image , paše mi čokolada, čakam da bi mi še kdo skuhal kavo, potem bi pa tudi šla spat.... sicer pa je pri nas tudi snežilo, ampak čisto rahlo.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1695
13.12.2009 16:35:29   
Anonimen
vidim da ste vse bolj nedeljskeuser posted image user posted image user posted image

tako kot pri nas, smo se vsi mal tiškal zdej pa malo delanja, je blo treba še posodo pospravt od kosilauser posted image user posted image se nobenim ni dalouser posted image user posted image user posted image

no kr uživajte v nedeljskem popoldnevu, jz vem da bomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1696
13.12.2009 17:25:20   
tubby
Živjo ni dan za pisanje kaj?

pr nas zmankuje časa, Možek je že na severu, T kašlja pol je pa pestro...

Dudica
boš jutr u Lj? si že dobila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
13.12.2009 18:05:21   
Dudica1
TUBBY jutri popoldne bom v Lj...ampak dobila pa še ne bom.je rekla da bo probala do sobote ker ima nek seminar v Portorožu.

Povej če se dobiva?Pa če je še katera jutri za kavo na rudnikuuser posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
13.12.2009 18:06:36   
Dudica1
Mi smo imeli pa obiske...sneži ne več user posted image ...baje bo še čez teden več user posted image

Zdaj se pa oba kopata...ful uživata user posted image user posted image user posted image ...pol pa ju dava spat in greva na pico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
13.12.2009 18:56:24   
tubby
Dudica ne morem, žal. T in M bom mela doma, pop mam pa telovadbo. t mi kaslja pa je brez apetita, upam da bo vsaj do torka ok. Mozeka pa ni. Skoda, pa drugic prav?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?