majana79 -> RE: Z-majčki 2009 - 7. del (12.12.2009 15:07:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ dan! Smo bli mal v Ljubljani-v Mali Maši-sem ji hotla copatke kupit, pa jim je zmanjkalo številk od 0-6 mesecev, od 6.12 je pa k en klovn, k so tok velki.Pol so mel pa en tok cortkane škorenjce, podložene, pa ji nisem mogla nikakor nogice notri spravit in je bil moj itak čist živčen, tko da smo se sam ven pobrali. Bi ji jih drgač kupla. Mormo se me enkrat zmenit,z v šoping?Pol sem šla pa še v Malalana tist prstan probat.Ful ful ful je lep. Cena pa ne tok zlo.[sm=smiley13.gif] lake super, da si se fajn imela. Sem se velikrat spomnila, kok ti mora bit luštno[sm=smiley1.gif] Jst se pa za danes menim s prijateljico, da bi šle na en drink. Pa me je moj prosil, če grem lahko po tem, ko gre H. spat, ker jo je lažje v dvoje zrihtat. Ampak jst bi pa raj šla okol 18ih, ker sm zmatrana kasneje. Ta prijateljica pa tudi, k cele dneve dela. Zdej mam pa malo dilemo. Sam po drugi strani pa-moj je šel ravnokar na masažo, pol gre pa še v CP po nakupih-to ga pa nič ne briga, če sem jaz sama z njo...Kaj bi ve nardile? majana mislim, da sem knjigo naročila na ponedeljek in jo dobila v četrtek. Aja, še vprašanje, kaj nej kupim staršem za božič?Oz. kaj boste kej kupovale? Tanja, tile podloženi škorenjci so hudič. Jaz sem ene copatke vzela J. pri nextu pa so 6-12 in jih komaj spravim gor [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Mogoče ji drugič vseeno probaj malo večjo številko. Kaj bi naredila? Glede na to kar si napisala, bi mu lepo povedala da pač ne moreš kasneje in da naj to upošteva... Hm, jaz sem knjigo naročila že v torek pa še nič ni... Bom jih v ponedeljek poklicala če ne bo še nič. A Ljubljana kot mesto organizira kaj DM za malčke? Ker v NM smo to imeli, nimam pojma pa če je še... Takrat je vsak otrok do določene starosti dobil darilo.
|
|
|
|