Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 17:50:24
|
|
|
|
PapuaNG
|
večer, sem bila danes pri frizerju, mi je kar zajeten šop odrezal, tako da me mali ne bo mogel več tako cukati Pa še čopa mi ne bo več treba met. Zdej greva pa še k mojemu bratu na obisk malo pa po darila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 17:53:51
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Aja, za uno hišo sva klicala- je 3. PGF, in v eni vasi zraven Velikih lašč. Ampak tko, v enih rovtah. Ja jaz sem pa iz Rovt Nisem tko mislila. Hotla sem povedat, da napišejo Velike lašče, v bistvu je pa to samo v občini V. lašče, drugače pa daleč stran od V. lašč. ja napišejo pa take stvari za crknt od smeha. recimo zanimiva razporeditev pomeni kar nekaj skup nametano.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 18:06:39
|
|
|
|
Anonimen
|
čer, kaj dogaja ? Tista hiška je krasna in oglas zelo zanimiv, me pa pri takih stvareh skrbijo pomembne podrobnosti.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 18:17:52
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Aja, za uno hišo sva klicala- je 3. PGF, in v eni vasi zraven Velikih lašč. Ampak tko, v enih rovtah. Ja jaz sem pa iz Rovt Nisem tko mislila. Hotla sem povedat, da napišejo Velike lašče, v bistvu je pa to samo v občini V. lašče, drugače pa daleč stran od V. lašč. 4 km....to pa res ni dalec
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 18:23:55
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Aja, za uno hišo sva klicala- je 3. PGF, in v eni vasi zraven Velikih lašč. Ampak tko, v enih rovtah. Ja jaz sem pa iz Rovt Nisem tko mislila. Hotla sem povedat, da napišejo Velike lašče, v bistvu je pa to samo v občini V. lašče, drugače pa daleč stran od V. lašč. 4 km....to pa res ni dalec Si se že vozila tam?Mi smo se, ko smo se iz Kureščka peljali v lašče na kosilo. Lahko je samo 4 km, ampak, po ozkih cestah, vijugastih....Ne bi se vsak dan tam vozila. Je pa seveda odvisno od tega, kako komot si. Jaz preveč
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 18:26:01
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Aja, za uno hišo sva klicala- je 3. PGF, in v eni vasi zraven Velikih lašč. Ampak tko, v enih rovtah. hja sej vem vem. Ja jaz sem pa iz Rovt Nisem tko mislila. Hotla sem povedat, da napišejo Velike lašče, v bistvu je pa to samo v občini V. lašče, drugače pa daleč stran od V. lašč.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 18:27:56
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Aja, za uno hišo sva klicala- je 3. PGF, in v eni vasi zraven Velikih lašč. Ampak tko, v enih rovtah. hja sej vem vem. Ja jaz sem pa iz Rovt Nisem tko mislila. Hotla sem povedat, da napišejo Velike lašče, v bistvu je pa to samo v občini V. lašče, drugače pa daleč stran od V. lašč. Uf, sem komej našla, kaj si odgovorila. Sam da nisi zamerila A nisi šla na kuhančka?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 18:28:52
|
|
|
|
Dudica1
|
ne ne otroke dava spat in greva sama...sej bi ju preveč zeeeeblo tam. a je supernova do 21 odprta
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 18:30:15
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ne ne otroke dava spat in greva sama...sej bi ju preveč zeeeeblo tam. a je supernova do 21 odprta je, ja
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 18:31:08
|
|
|
|
Tanja_
|
Me je ledenka prehitela.A spet greš šopingirat?Moj bi reku, da si neumorna ledenka kam greš na večerjo, če ni skrivnost?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 18:32:44
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ ledenka kam greš na večerjo, če ni skrivnost? Cubo spet se bom mastila s pašteto, sama pojem porcijo za 2
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 18:33:43
|
|
|
|
FLASK_A
|
Čeeer! Katmat, lepa hiška. Ampak prej moraš iti na ogled, ziher je kaj ker to je neverjetna cena Drugače pa je bil naš dan.... Mislim da dol padeš. Zjutraj sem itak na Metelkovo klicala zaradi tamale. Pod nujno sem potem šla v naš ZD k drugi P po drugo mnenje. No, evo. Zaradi alergoloških testov in brisov in slikanja pljučk (ubogi otročki pri slikanju pljučk, sem skor jokala zraven ) smo pristali na PEK. Cel dan smo bli tam. BV. Upam da bo stanje boljše, P na viču nama je dala še neka druga zdravila- naj bi bolj pomagala. Bomo vidli. Rezultati testov pa še pridejo. Upam da bodo dobri in ne bo treba kakih AB. Kako ste kej ve?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 18:35:21
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ ledenka kam greš na večerjo, če ni skrivnost? Cubo spet se bom mastila s pašteto, sama pojem porcijo za 2 Mljask. Una pašteta je pregrešno dobra. Midva jo tud vedno jeva. Pa men so še dobre krpice z račko, hruškami in bučko.MMMM. Si mi lušte nardila. Pa sladice-OMG. Moj je zanč suffle jedu, je bil za prste obliznit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 18:35:40
|
|
|
|
majana79
|
O flaska upam da bo z M. vse ok
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 18:35:47
|
|
|
|
KatMat
|
se mi zdi da je ja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 18:36:51
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Čeeer! Katmat, lepa hiška. Ampak prej moraš iti na ogled, ziher je kaj ker to je neverjetna cena Drugače pa je bil naš dan.... Mislim da dol padeš. Zjutraj sem itak na Metelkovo klicala zaradi tamale. Pod nujno sem potem šla v naš ZD k drugi P po drugo mnenje. No, evo. Zaradi alergoloških testov in brisov in slikanja pljučk (ubogi otročki pri slikanju pljučk, sem skor jokala zraven ) smo pristali na PEK. Cel dan smo bli tam. BV. Upam da bo stanje boljše, P na viču nama je dala še neka druga zdravila- naj bi bolj pomagala. Bomo vidli. Rezultati testov pa še pridejo. Upam da bodo dobri in ne bo treba kakih AB. Kako ste kej ve? Uf flaska Ampak boš vsaj končno izvedela, kaj ji je. Pa ji bojo znali pomagati.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 18:39:41
|
|
|
|
Dudica1
|
tanja neee ob taki uri ne hodim v šoping ampak greva lučke gledat pol sm pa rekla da bom skočila še nekaj kupit za našega malega nečaka Tomija da ga bomo šli pogledat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 18:40:31
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Čeeer! Katmat, lepa hiška. Ampak prej moraš iti na ogled, ziher je kaj ker to je neverjetna cena Drugače pa je bil naš dan.... Mislim da dol padeš. Zjutraj sem itak na Metelkovo klicala zaradi tamale. Pod nujno sem potem šla v naš ZD k drugi P po drugo mnenje. No, evo. Zaradi alergoloških testov in brisov in slikanja pljučk (ubogi otročki pri slikanju pljučk, sem skor jokala zraven ) smo pristali na PEK. Cel dan smo bli tam. BV. Upam da bo stanje boljše, P na viču nama je dala še neka druga zdravila- naj bi bolj pomagala. Bomo vidli. Rezultati testov pa še pridejo. Upam da bodo dobri in ne bo treba kakih AB. Kako ste kej ve? bogica....upam da bo cim prej boljse...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 18:43:01
|
|
|
|
ledenka
|
flaska
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 18:46:16
|
|
|
|
FLASK_A
|
Hvala, punce. Sej ni hujšega, samo tamali se je zdaj zamerilo ležanje??! Sej ni čudno. A si predstavljate kako jim pljuča slikajo?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 18:47:29
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Hvala, punce. Sej ni hujšega, samo tamali se je zdaj zamerilo ležanje??! Sej ni čudno. A si predstavljate kako jim pljuča slikajo? Grozno je slikanje, ja.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 18:47:51
|
|
|
|
KatMat
|
o boga.... ko se bo tole poleglo pa pridem na kofi...itak niste kuzni,ker drugac bi nasa tud ze kasljala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 18:47:52
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Hvala, punce. Sej ni hujšega, samo tamali se je zdaj zamerilo ležanje??! Sej ni čudno. A si predstavljate kako jim pljuča slikajo? Grozno je slikanje, ja. Obup
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 18:48:36
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat o boga.... ko se bo tole poleglo pa pridem na kofi...itak niste kuzni,ker drugac bi nasa tud ze kasljala Ne, kužna ni. Itak da lahko prideš, superca!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 18:50:43
|
|
|
|
lake
|
Ja tole slikanje res zgleda grozno, mene spominja na mučilno napravo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
pleniceLelly28 RRKatero znamko plenic ste uporabljali za svojega dojenčka oz. s katero ste bili najbolj zadovoljni?Pampers (
26%)
Spar (
8%)
DM (
28%)
Mercator (
5%)
Muller (
13%)
drugo (Lidl, Hofer,...) (
21%)
Število vseh glasov: 39Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!