ivanamdb -> RE: Z-majčki 2009 - 7. del (27.12.2009 22:19:49)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Sej jaz se ne. Samo zaradi mojega se, ker si sama ne predstavljam, kako bi bilo, če bi se spričkala s svojo mamo. Pa zato, ker si stari ljudje ne dopustijo nobene stvari dopovedat. Ker je za njih samo ena resnica, en prav in ta je njihov.... ja to si prav rekla! tud jaz imam "simpaticno" situacijo - tasca je vec al manj fajn, ma tastu niso prav vsi doma! tolk je sebicen in zloben. mah po 10ih letih me to vec ne interesira (zal mi je samo zarad mojega)...en dan bo star in sam, in ne bo imal nobenega! mislim, nek dan smo bili tam pri njih in se je pogovarjal nekaj po telefonu, in ta oseba ga je vprasala kako je vnukinji ime...in je nekaj zacel...a ja uf se ne spomnem, ma neko orijentalno ime, cak da vprasam sina!....mislim! halo! mala ma skoraj 7 mes. in si ne mores spomniti kak ji je ime!?!?!?!? ma daj! mah, me res ne interesira, mi 3 smo druzina, in nas bo tud vec, in jaz ne bom nic povedala danici, naj sama vidi kaksen je.... anyhow, tamala je zdaj zaspala! a so jo povezali na centralo Krsko?
|
|
|
|