PapuaNG -> RE: Z-majčki 2009 - 7. del (26.12.2009 22:33:15)
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 tiste, ki še dojite, rabim en nasvet oziroma mnenja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] J. že nekaj časa dobiva zvečer (pred spanjem) mlečno kašico, danes je pojedel rekordnih 100ml. Ponavadi sva se potem še podojila, ampak se je 2x zgodilo, da je potem bruhnil vse (očitno še ne zna nehat in bi kar jedel), tako da danes se nisva podojila, dejansko je po večerji v 15 minutah zaspal, brez joka. A je za samo proizvodnjo mleka to fajn narobe? Bi bilo boljše da mu dam manj kašice in potem še podojim, ali mu je ne dam? Mislim, sej mogoče pretiravam, samo ker sem se tako matrala s tem dojenjem, ne bi rada da mi pa potem kar naenkrat zmanjka... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Jst tut mlečno kašico dam kot predzadnji obrok, ponavadi tam okoli šeste ure zvečer, okoli osmih ga pa še podojim (pred spanjem). Zaenkrat sva nadomestila dva obroka dojenja-tistega za kosilo in predzadnjega, ko ima mlečno kašico. Tako da nič bat, da bo mleko kar usahnilo...ne gre tako hitro. IZVIRNO SPOROČILO: k.tja kaj ni bila pred leti popularna knjiga Parfum? noro branje! Jst sem jo ravno prejšnji teden prebrala, skoraj v šusu [sm=smiley1.gif] Smo bili pa pri tašči danes, spet papcali pa se pustili razvajat. Je še tašča popoldne malega peljala na sprehod, so šli z vsemi mulci na eno dolgo turo, da smo se mi malo spočili. Je pa zvečer prav pomazal mlečno kašico [sm=smiley1.gif] Je bil fejst lačen zgleda...Je pa taščin partner skos težil, kdaj bomo malega krstili. Me sicer verjetno bolj izziva, če bom kaj popenila, ker ve, kakšno je moje stališče, a mi gre to vseeno na živce. Pravi, da to malemu itak ne škodi, ampak samo koristi [sm=zmeden.gif] No, se nisem dala [sm=smiley36.gif] Sem se že včeraj strenirala, ko mi je fotr težil, kdaj se bova poročila [sm=smiley36.gif] Ne vem, kaj to ljudem toliko pomeni...itak danes to res ni več tako pomembno...da ne omenjam, da sva šele dobro leto in pol skupaj [sm=jezicek.gif] Zdej se grem pa mal k mojemu stisnit na kavč... nočko...
|
|
|
|