|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 7. del
23.12.2009 8:42:32   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

sej sploh ne vem kaj pricakovati....vem pa da baje s pilatesem lepo oblikujes telo

Ja, maščobe se ne topijo, ker to ni kardio, samo imaš pa obliko. Si bolj 'kompakten'.

user posted image
u mati božja

lol

sej ne boste delale na napravah, ampak na tleh, z žogami, trakovi, ipd.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
23.12.2009 8:43:27   
Anonimen

*Lina* pa en gardener zateuser posted image

user posted image

kva pa je to za en old man ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3777
23.12.2009 8:43:46   
Tanja_

če delaš samo po 4 ure tedensko ali 6 ur ti po zakonu ne smejo dat delat vikenda

tega pa nisem vedela...

se pa veliko mamic, ki se odločijo za skrajšani delovnik, zmeni z delodajalcem, da delajo štiri dni (pon do čet) po 5 ur in imajo petek frej... ampak tukaj je spet prilagodljivost delodajalca.
ti nadur in nedelj in praz

Najbrž si mislila od pon do četrtka po 8 ur?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
23.12.2009 8:44:07   
Anonimen
sem bolj za sodobno opremo:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3779
23.12.2009 8:44:45   
Anonimen

če delaš samo po 4 ure tedensko ali 6 ur ti po zakonu ne smejo dat delat vikenda

tega pa nisem vedela...

se pa veliko mamic, ki se odločijo za skrajšani delovnik, zmeni z delodajalcem, da delajo štiri dni (pon do čet) po 5 ur in imajo petek frej... ampak tukaj je spet prilagodljivost delodajalca.

ja to je stvar delodajalca, kako se pol zmeniš z njim

sam pri nas v tušu so plačali kazen ker so eni od mojih sodelovk rekl da bo delala v soboto pa bo pol v ponedeljek frej, zato pa zdej vem, da če imaš 40urni delovnik in da delaš skrajšen delovnik 20 ur na teden ti po zakonu ne smejo dat delat vikendt, samo če se sama zmeniš z poslovodjo, šefom da bi rada delala, v ta namen pa moraš neki podpisat, tako kot če te hoče dat delatza nadureuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3780
23.12.2009 8:44:52   
PapuaNG
jutro,

smo kar vredu spali, za spremembo. Imam pa filing, da ima budilko v riti-vsako jutro se zbudi 10 do 8ih. Sem se končno spet za frizerja zmenila....v ponedeljek grem dat stran tole sračje gnezdo na moji glavi. Pa včeraj je moj vse mleko porabil za palačinke, zdej nimamo pa nič mleka user posted image Kruha itak ni, tko da bom za silo naredila palačinko za zajtrk user posted image Pa bom pol skočila v štacuno, ko dam malega spat. Se mi ne da ubadat z oblačenjem samo zato, da čez cesto skočim...

aja, midva sva tut rekla,da si bova potem, ko začnem delat, omislila čistilko. Sva oba bolj leva kar se tega tiče, tko da bova delo prepustila profesionalcem user posted image Men se že zdej ne da pucat, kaj šele, ko bom delala 8 ur na dan...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
23.12.2009 8:46:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

*Lina* pa en gardener zateuser posted image

user posted image

kva pa je to za en old man ?

user posted image user posted image user posted image  če je pa veliko na zraku,... brez klobuka,... se koža hitreje stara,...
a mlajšega, praviš, da bi?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3782
23.12.2009 8:46:57   
Anonimen
uuu tuki je pa veliko ponudb za čistit se javim da bom vaša čistilka, seveda z dobrim plačilomuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 3783
23.12.2009 8:47:00   
Anonimen
sej fato sem že imela. potem pa mi je ušlauser posted image  nato je prišla porodniška, pa mi je bilo brezeveze, da še enega gledam kle po bajti. ko bom šla v službo, pa mi sigurno ne uide.

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 3784
23.12.2009 8:47:27   
FLASK_A
Dobro jutro!

Koko zanimive teme ste imele včeraj! Mene je pa zmanjkalo. Sem zaspala ko ubita.

Leela, user posted image Upam da ne bo nič hujšega in boste kmalu brez kozic.

Tanja, Majana, Tubby, držim pesti za vas da se kje najde ugodna hiška ali lepo stanovanje za vaše družiniceuser posted image

Dudi, user posted image ! Avtekuser posted image

Tanja, super za ritko. In za spanje!user posted image user posted image user posted image

Lina
, ko ujameš pravi ritem bo šlo. Samo nekaj časa traja...

Katmatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Aja, zato si tam neki kupila. Nema veze da je med z okusom čokiladeuser posted image

Majana... Uf, slaba nočuser posted image Kofe, pa bo. Nekako.

Lina, to si pa res tanartabulšo slikco našlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
23.12.2009 8:48:10   
FLASK_A
Jaz rabim samo za likat. Ostalo mi ni problemuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
23.12.2009 8:48:19   
PapuaNG

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

tega pa nisem vedela...

Je kar prav napisala-skrajšan delovni čas pomeni čas, krajši od polnega delovnega časa in daljši od polovice delovnega časa. Torej če je polno delovni čas 40 ur, je krajši delovni čas vse od 20-39 ur user posted image In če delaš štiri dni po pet ur je to 20 ur vse skupaj user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
23.12.2009 8:48:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Jaz rabim samo za likat. Ostalo mi ni problemuser posted image

važi pridemuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3788
23.12.2009 8:50:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

tega pa nisem vedela...

ne, tiste so delale po 4 ure na dan,...

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3789
23.12.2009 8:50:53   
Dudica1
Jaz vem da bom šla delat samo za 4 ali 6 ur dopoldne...če le dobim,zarad dnarja se mi itak ne gre tolk kot bit popoldne doma z otrociuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
23.12.2009 8:53:13   
KatMat

Katmatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Aja, zato si tam neki kupila. Nema veze da je med z okusom čokiladeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image medenko iz ljutomerauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
23.12.2009 8:53:16   
FLASK_A
Dudi, kako lepo si napisala. Imaš prav. In super, da imaš tudi dejansko možnost tako biti doma z otroci. Men je tut fajn, kot študent si itak sama krojim dneve. Boljš itak ne bi moglo bit.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
23.12.2009 8:53:43   
FLASK_A

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image medenko iz ljutomerauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
23.12.2009 8:54:35   
Dudica1

Dudi, kako lepo si napisala. Imaš prav. In super, da imaš tudi dejansko možnost tako biti doma z otroci. Men je tut fajn, kot študent si itak sama krojim dneve. Boljš itak ne bi moglo bit.

ne prav res je,če bi mogla delat popoldne dejansko en teden ne vidim nič otrok!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
23.12.2009 8:55:00   
KatMat
pa ves kok je dobr un z čokolado.....mmmmmmmmm...pa un s pomaranco-joj kok je osvezilen

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
23.12.2009 8:55:03   
Anonimen
Pa včeraj je moj vse mleko porabil za palačinke, zdej nimamo pa nič mleka

če imaš mleko v prahu, lahko tudi z njim narediš palačinke,... jaz sem jih včeraj in so bile prav dobre!

Dudica, super za avtoček! ste ga že izbrali?

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 3796
23.12.2009 8:56:38   
Dudica1
ktja ma nič se ne moreva dokončno odločit...jutri greva pogledat pa mal sprobat in bova videla.Zdej ko sem šla k G sem vozila za citroenom C4...ooo kok je lep da dol padeš,in pol tko kaj vidim pa se ne morem odločit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
23.12.2009 8:57:54   
Anonimen
grem delat kristmas filing - pospravljat. user posted image

imate kakšen dober recept za maso za piškote ? se bom trudila biti vzorna mati in jih probala spečt.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3798
23.12.2009 8:57:56   
Anonimen
ja, tile citroenčki so kar luštni!

je pa res toliko avtomobilov, da se je težko odločiti!
kar koli se bosta odločila, naj vama dobro služi!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3799
23.12.2009 8:58:49   
Anonimen
tudi mene čakajo opravki,... imejte se skrajno lepo!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?