miska2004 -> RE: Z-majčki 2009 - 7. del (22.12.2009 11:19:05)
|
O bejbe, vidim da se pogovarjate za večerni zmenek[sm=smiley1.gif]... Blagor vam, ko lahko kam greste zvečer. Jaz sem zaenkrat še kar privezana doma. Mali zaspi okrog 21h, potem okrog 23h je treba pa že spet jest. Če se pa vmes kaj zbudi, zaradi kupčka ali kar tako, pa ga moj nekako ne zna nazaj uspavat, oz. ima problem, kako ga položit v posteljo, da se ne zbudi[sm=smiley13.gif]. Je rekel, da mora podnevi strenirat, ampak itak da še ni uspel[sm=hudicek1.gif] Tako da sem seveda službeno zabavo morala letos izpustit. Kako ste drugače? Ste tolk pridne v čvekanju, tko da vas nisem nič uspela prebrat. Ko imam končno čas (zvečer), je pa moj na računalniku, ali ga pa ugasne, pa se mi ga potem ne da več prižigat za tiste pol ure. Nekaj bi še vprašala plavalke: a ste zadovoljne s tečajem v Atlantisu? RAzmišljam, da bi šla januarja. Je pa naš zmajček tudi rahlo prehlajen, upam da kmalu mine. Sem videla pred parimi dnevi, da je tudi nekaj vaših [sm=duda.gif] bolančkanih, upam da se čimprej pozdravite. Pa mamice tudi. Spimo tudi pri nas še ne, ponavadi se zbujamo po 4x na noč. Razen prejšnji teden je bilo par noči bolje, samo 2x se je zbudil, smo bili v toplicah, pa ga je verjetno voda zmatrala. Aja, pa še mere za na seznam: teža 7340 gr, višina 68. Za naslednji pregled pa moram poklicat kakšna dva tedna pred 9m. Lepo se imejte, pa lepe božične praznike vam želim!
|
|
|
|