šivilja -> RE: Z-majčki 2009 - 7. del (18.12.2009 9:50:55)
|
Da mal povzamem Tanja - za toplice ful hvaljo Vivat v Moravskih Majana bravo za škornje. Jaz tudu spet čakam zelenjavo. MoraŠ imet pa čudežno taško, da vse to prenese. Meni bi tudi kdaj prav prišla H. uček ni dosti bolje po dveh dneh ab. Sem klicala P. pa je rekla počakat do pon. Sam to je tri dni, pa jasno si je prenesla še na drugo stran. Pa v pon mi čisto nič ne paše, ma mož 40 let in mamo žurko pa ne bi okol dohtarjev letala. Ja pa čez vikend moram štiri torte dokončat. Danes je prišel parketar za našo predsobo - je rekel ob osmih in ko se ob pol osmih skobacam iz postelje, vsa neprespana (H. mi je visela na ... celo noč) ga zaslišim na podestu, kako se pogovarja s tastom. Še dobro, da je bil tast že pokonci in oblečen, pa še vse je že umaknil. Zdaj seveda veselo žagajo in tolčejo in H. ne more zaspat pa že čist je tečna. Jaz sem imela zlato taščo (je že pokojna) in tudi tast ni slab, ampak še vedno pride do občasnih napetosti, ker smo v isti hiši (pa še njegova je). Tako da mora biti res grozno, če si skupaj z nekom ki nagaja in je nemogoč.
|
|
|
|