Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Evo, kaj se dogaja po svetu... 5.12.2009 14:08:35
|
|
|
|
NADA79
|
Meni se pa prov smilijo, ker če bi jih jaz dobila v roke bi te grozote, ki jih je storila malčkom, bile nič proti tistim, kar bi jaz storila njim.
|
|
|
|
RE: Evo, kaj se dogaja po svetu... 5.12.2009 15:41:29
|
|
|
|
Teya D.
|
Ma boljše da mi kdo taki ne pride na oči, ker ne odgovarjam zase. Če kaj ne prenesem, tega pa res ne, da se tako obnašajo pa se spravljajo na malčke.
|
|
|
|
RE: Evo, kaj se dogaja po svetu... 5.12.2009 19:44:17
|
|
|
|
Saša27
|
si predstavljate kaj morajo preživljati njuni lastni otroci??? NIKOLI NIKOMUR ne privoščim, da nima otrok, ampak tema dvema pa .......
|
|
RE: Evo, kaj se dogaja po svetu... 5.12.2009 21:51:24
|
|
|
|
Abbey
|
ja kje je pa video, zakaj jaz vidim samo fotografijo otročka pa nič drugega?
|
|
|
|
RE: Evo, kaj se dogaja po svetu... 5.12.2009 23:32:14
|
|
|
|
enea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abbey ja kje je pa video, zakaj jaz vidim samo fotografijo otročka pa nič drugega? meni je odprlo, sej boljš da ne vidiš, k bi te dve poslala v ..... boljš da ne povem...
|
|
|
Ime za punčkoMaja (
33%)
Ivana (
10%)
Katarina (
14%)
Anamarija (
11%)
Ana (
33%)
Število vseh glasov: 438Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!