|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   grozno!!!
21.6.2005 16:04:46   
Urša
Si sploh ne predstavljam, če se bi mi kaj takega zgodilo. Nedoumljivo. :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   grozno!!!
21.6.2005 19:37:39   
TARA in MAJ
:zmeden:kakšna mati-GROZA!!!!!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   grozno!!!
21.6.2005 21:35:54   
Anonimen
To, kar govori dr. Lužnik o tem, da osebje govori, da morajo otroci spati v posteljici, ni res. Meni je sestra potem, ko sem ji v MB porodnišnici rekla, da sem blazno utrujena in da se bojim, da bi sede zaspala ob dojenju (verjemite, tudi to se mi je že tisti dan zgodilo!!!), dala malega Davida v mojo posteljo in mi rekla, naj spi zraven mene. Ko sem ji rekla, da se bojim, da mi bo padel iz postelje, pa je brez besed dala tisto premično nočno omarico poleg moje postelje in rekla: "Tak, zdaj vam pa ne more nikamor pasti! Samo dojite ga, dojite in dojite!" Ubogala sem jo, ker mi je ZAGOTOVILA, da otroka ne bom zadušila, ker se bom prej zbudila, pa še mali me bo kao praskal. Ampak v vsej tisti utrujenosti me nobeno praskanje ne bi moglo zbudit in hitro bi lahko bila jaz tista mamica, o kateri se zgraža Teja.

Komaj sem čakala, da sem šla domov. Da sem se lahko malo naspala, da je ati prevzel otroka in mi ga prinašal, ko je jokal. Zato razumem to mamico in mi je zanjo še bolj hudo.

In Neva, imaš prav, to res ni primeren prostor za polemiko o tem, ali naj otrok spi v postelji staršev ali ne.

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
   grozno!!!
22.6.2005 11:51:31   
Gina
Jaz pa verjamem, da mamica lahko zaspi od utrujenosti. Moj se je enkrat menda 10 ali 15 minut na ves glas drl (v posteljici), tako da so sestre, ki nikoli niso nobenega od daleč povohale, niti če si jih klical, prišle pogledat, zakaj mali sredi noči (njim) ne da spati. Jaz pa nisem slišala nič. utrujena sem bila tako, da ni bilo za povedat. Jaz sem za delni rooming. Zakaj posiljujejo utrujene mame po porodu, ko se tako veliko nasilje nad telesom zgodi, da morajo same skrbeti 24 ur za otroke??!! pa to svet še ni videl. Še v starih časih so pustili porodnico vsaj 14 dni pri miru, ponekod 6 tednov, da je k sebi prišla. Nismo imele vse zelo enostavnih in nebolečih porodov. Pa nekatere smo bile pošteno zašite. Pa nekatere smo zgubile veliko krvi. Naj se vsaka sama odloči, če hoče pomoč ali ne.

Potem pa še kakšna napiše, kakšna mati je bila. Sploh ne razumem tega. Ne obsojaj nikoli, ker nikoli ne veš, kaj se bo tebi nepredvidljivega zgodilo. Nobeden ni popoln, če si še tako domišlja.
Boga mamica, celo življenje se bo žrla. Vsi ji bodo odpustili, samo človek sam sebi najtežje. Tega nikomur ne privoščim. Obup.:rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   grozno!!!
24.6.2005 13:06:41   
Lunca1
Uboga mamica.

Tudi mene je bilo strah, da bi jo poležala. Sama imam zelo trden spanec, sploh kadar sem zelo utrujena. To se vidi že iz tega, da se ob Pininem stokanju moj fant zbudi, jaz pa šele ko se zajoka. Pa so me vsi prepričevali, da svojega otroka bom pa sigurno slišala. Bla bla.

Tudi sama se spomnim, da sem nekajkrat med dojenjem zaradi utrujenosti zaspala, enkrat tudi v porodnišnici, pa me je na srečo zbudila moja cimra. Si sploh ne upam predstavljat, da bi se to zgodilo meni.:(

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 55
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?