[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (21.6.2005 8:59:53)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

viv_ -> grozno!!! (21.6.2005 9:06:13)

U Kranju so pa celo sami vprašali, če ti ga odpeljejo za čez noč. Jaz sem jo prvo noč oddala, ker sem bila res kaput, sem ponoči rodila tako da sem bila 2 dni pokonci, potem je bila pa pri meni. Ampak me je vsak večer sestra prišla vprašat.

lp

Pajaca -> grozno!!! (21.6.2005 9:08:14)

Evo tega sem se jaz ful bala, zato sem med dojenjem vedno sedela.... tamala je pa vedno spala v svoji postli.

V porodnišnici pa... ma tam itak še veš ne kako in kaj je z dojenjem, pa zmatran si pa običajno tok šivan, da daš težko otroka v svojo postlco.

Za moje pojme bi mogl bit očki v porodnišnici, da skrbijo za dojenčke, pa da mamice lahko u miru počivajo.

smrka -> grozno!!! (21.6.2005 9:08:56)

o ful hudo!!!! Samo zakaj ni prislo bolnisko osebje oz. medicinska sestra po npr 20 minutah in vzela otroka v svojo posteljico. A je cudno da je bila mamica zmatrana???? Hudo mi je za mamico, ker mislim da ji ni lahko!

KATY&TIMMY -> grozno!!! (21.6.2005 9:15:16)

moj :duda: spi že skoraj 2 leti z mano,je stiska z prostorom pa tudi očitno rajši spiva tako,moj oče je pa do 5 leta starosti spal z svojo teto,začel pa je kot par dni star dojenček,no sedaj ima že 48let.:bravo:tako da posploševat se ne more,se je pač zgodila nesreča,kot bi se lahko še marsikatera druga:(

Tiki -> grozno!!! (21.6.2005 9:19:28)

Žalostno :((

kofetek2010 -> grozno!!! (21.6.2005 9:33:57)

mene je ena sestra ful skurcala v MB porodnišnici, ker sem imela malega pri sebi v postelji, ampak ne zaradi tega, da bi ga zadušila, ampak, ker bi mi lahko s postelje padel :(

žalostno, kar se je zgodilo in jasno, da bi morali vsaki mamici omogočit, da se spočije, če sama zazna, da je preutrujena in nesposobna, da ima otroka pri sebi, sploh, če je dalj časa rojevala in se niti sama ni naspala že več ur oz. je zaradi poroda celo spustila kakšno noč spanja

Anonimen -> grozno!!! (21.6.2005 9:42:25)

Še enkrat lepo vas prosim nehajte s polemikami.
se je zgodila tragedija,splet okoliščin,usoda..ne posploševat.
Ne pametujte,ne pljuvajte druga po drugi,ste odrasle ženske,dokažite da ste tudi zrele,ognite se neprimernih besed.
tisočkrat je bila ta tema premleta,dovolj je.
Vsaka mama dela z svojim naraščajem tako,da sta oba zadovoljna.

Anonimen -> grozno!!! (21.6.2005 9:42:30)

ja ja tudi meni se je to skoraj zgodil. še na samo srečo skoraj! doma sem dojila v leže in zaspala, se zbudila in ugotovila da sem z mojim velikim joškom naslonjena na svojo malo piko poko. kap me je skor zadela. od tistega dne naprej sem se pol naučila dojit sede, kar prej sploh znala nism in se disciplinirala tolk da sem si v spalnico prinesla stol in se za dojenje usedla podojila, in jo dala nazaj v svojo pojstlo.

v porodnišnici na jesenicah kjer sem rodila, so me vsak večer vprašal al jo želim met pr seb al ne in je 2 noči spala na svoje da sem se lahko spočila. obe noči sem spala ko top in je bol super. men se 100% rooming in ne zdi ok. saj spočit se pa ja morš hudimano!

zdej jo mam pa spet pr seb k smo jo med pboleznijo razvadl. in še zdej se bojim da jo bom pomečkala saj kako roko če že cele ne, ker leži kot kristus na križu :) al pa jo lahko udarim, ko se premetavam sem pa ke. pa se bom mogla prov žrtvovat kako noč in jo spet navadit nazaj na svojo pojstlo.

hudo je to ja!:((

lp, lara

Urška* -> grozno!!! (21.6.2005 9:44:35)

:((:((:((:((:(( Grozno!!!

Sem ostala brez besed. oga mamica in očka!:((

:((:((

Anonimen -> grozno!!! (21.6.2005 9:53:26)

:((:((:((:(:(:(

TaRe* -> grozno!!! (21.6.2005 9:57:25)

o,grozno:((:((:((uboga mamica
..jaz sem brez besed.

lefairyon -> grozno!!! (21.6.2005 10:02:37)

uboga mamica:((:((:((kako grozno ji mora biti:(...
za mamico in malega:angel: šopek:rozica::rozica::rozica:
ne najdem pravih besed ki bi opisale žalost in sočustvovanje z ubogimi starši:((

dinika -> grozno!!! (21.6.2005 10:21:41)

žalostna.:((:((:((
boga mamica.

kaja11 -> grozno!!! (21.6.2005 10:55:06)

Boga mamica:((:((:(( Če samo pomislim, da bi se to lahko zgodilo tudi meni:(

**Petra** -> grozno!!! (21.6.2005 11:00:50)

To je grozno! Zamislite si, kako je zdej mamici. Celo življenje se bo počutila krivo, pa čeprav ni to storila namerno. Res je boga. Upam, da si bo kmalu opomogla od te nesrečne tragedije!!!

Pupica -> grozno!!! (21.6.2005 11:10:55)

Ja res hudo no:((
Se strinjam Hajdi in pikapokec. Jaz sme si jo tudi želela imeti ob sebi v postelji, vendar je konec koncev res najbolje da je otrok v postejici. Se naspi tako otrok kot mama in oče.

Se pa spomnem mojega poroda. Voda odtekla ob 20, rodila ob 5h.Sicer nič bolečin, vendar sem bila celo noč pokonci. In ko so mi jo po porodu dali zraven mene dojit, jaz pa sme od utrujenosti začela "kinkati"in vsakič sem se kar zrukala ko sem vidla da sem zaspala, saj sem se bala da bo mala štručka padla dol z postelje:((:(
In to je bila zame največja muka poroda. Zaspana kot polh, pa nisem mogla zaspat, ker sem se bala da bo :duda: padla.Pa še nikogar ni bilo v sobi, čista tišina...ojejej, še dons če se spomnem, me kr kurja polt oblije...groza no:(

Ja viv res je najbolje tako, da se mamico vpraša ali želi imeti otroka pri sebi ali ne.
Jaz namreč sem si jo želela imeti ves čas ob sebi in mi ni bilo težko.Sem pa brla izkušnje mamic, ki so mele CR ali težek porod, da jim ni bilo ravno do Rooming in-a
:zmeden:

No v dobro bodočih mamic upajmo, da bodo našli eno srednjo pot(ali vsaj upoštevali želje mamic).

Za ubogo mamico in :angel::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

sarči -> grozno!!! (21.6.2005 11:26:25)

Jooooooj:((:((:((:((:((brez besed...

Jaz sem enkrat tudi zaspala med dojenjem in čez kaki dve uri sem slišala neko težko dihanje in hropenje....ko sem zagledala Saro ob meni in da je skoraj pod mojo roko me je kar......ni za opisat:((:((:((:((ampak na žalost se zgodi,da smo včasih res preutrujene,celo za vstat in dat :duda: spet v svojo postelco!

Margareta -> grozno!!! (21.6.2005 12:15:08)

Mislim, da svojega pikija, ne bom več dojila leže, ker sem že tud zaspala.:((

Anonimen -> grozno!!! (21.6.2005 12:39:30)

:((:((:((:((:((:(( Uboga mamica...
Moj sin sicer spi z mano, ampak šele od 3.meseca starost - sedaj ima že 11 kg, tako, da ni več šanse, da bi ga pomendrala. Na začetku pa je lepo spal v svoji posteljci. Mimogrede - vsak pa se odloči sam. Čudi pa me, da sestra ni prišla v sobo po 30 minutah... V MS so hodile vsako uro ali pol ure preverjat, če slučajno ni katera zaspala z malčkom.

urši* -> grozno!!! (21.6.2005 12:54:49)

groza:((:((:((
naj jih:angel::angel::angel: čuvajo

Anonimen -> grozno!!! (21.6.2005 13:20:44)

aja? na jesenicah so te pršli pogledat takrat ko so malco prnesl, kr tko vmes pa nč

Anonimen -> grozno!!! (21.6.2005 13:21:52)

aja? na jesenicah so te pršli pogledat takrat ko so malco prnesl, kr tko vmes pa nč, ponoč pa sploh ne.
pa to se je zgodl v momentu, to bi mogla pol skos ena tm viset

spacey -> grozno!!! (21.6.2005 13:44:53)

Ojoj :( :(( boga mamica in očka.

Bom samo to dodala: sem strogo za Rooming out v porordnišnicah, torej tudi če si mamica želi imeti otročka čez noč pri sebi, to ni možno!

saša 73 -> grozno!!! (21.6.2005 14:56:33)

Ko sem prebrala članek v Večeru mi je šlo kar na jok.Uboga mamica in cela družina.
Kot dostikatera,ki je rodila v Mb porodnišnici,imam tudi jaz full slabe izkušnje.Pa ne bi o tem,ker to zdaj ni pomembno.Se strinjam s Spacey-Rooming out!!!
Iskreno sožalje mamici. :(

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>