Pupica -> grozno!!! (21.6.2005 11:10:55)
|
Ja res hudo no:(( Se strinjam Hajdi in pikapokec. Jaz sme si jo tudi želela imeti ob sebi v postelji, vendar je konec koncev res najbolje da je otrok v postejici. Se naspi tako otrok kot mama in oče. Se pa spomnem mojega poroda. Voda odtekla ob 20, rodila ob 5h.Sicer nič bolečin, vendar sem bila celo noč pokonci. In ko so mi jo po porodu dali zraven mene dojit, jaz pa sme od utrujenosti začela "kinkati"in vsakič sem se kar zrukala ko sem vidla da sem zaspala, saj sem se bala da bo mala štručka padla dol z postelje:((:( In to je bila zame največja muka poroda. Zaspana kot polh, pa nisem mogla zaspat, ker sem se bala da bo :duda: padla.Pa še nikogar ni bilo v sobi, čista tišina...ojejej, še dons če se spomnem, me kr kurja polt oblije...groza no:( Ja viv res je najbolje tako, da se mamico vpraša ali želi imeti otroka pri sebi ali ne. Jaz namreč sem si jo želela imeti ves čas ob sebi in mi ni bilo težko.Sem pa brla izkušnje mamic, ki so mele CR ali težek porod, da jim ni bilo ravno do Rooming in-a :zmeden: No v dobro bodočih mamic upajmo, da bodo našli eno srednjo pot(ali vsaj upoštevali želje mamic). Za ubogo mamico in :angel::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|