Koledar (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


rina22 -> Koledar (3.12.2009 19:56:27)

Eno vprašanje....... Na dm-ovi strani sem hotla naročit koledar (taki, ki ima 12 listov in ima tak za vsak mesec svojo sliko). Zdaj pa ga ni več mogoče naročit [sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif]

Mogoče kdo ve, kje bi še ga lahko naročila????? Prosim, če kdo ve, da mi pove.. Ker sem si tak lepo zamislila tako darilo za babici in dedka, zdaj pa sem bila očitno prpozna [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]




K_a_t_i -> RE: Koledar (3.12.2009 20:29:27)

Bo tale v redu?
http://www.digifot.com/web/Koledar.htm




tasa_m -> RE: Koledar (3.12.2009 21:07:05)

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Bo tale v redu?
http://www.digifot.com/web/Koledar.htm

uh, cene pa so kar večje kot drugje.




sazi -> RE: Koledar (3.12.2009 21:48:21)

Jap, smp imeli isti problem. Sem klicala na tisto številko za dodatne informecije (isto naročanje pri DM in Leclerc) - menda se zaradi tehničnih težav koledarjev ne da naročiti. Napotili so me na digifot (kot pravi predhodnica) in na big bang (sem si izbrala tega) - so pa dražji. Imajo jih tudi v Mercatorjevem fotofinišu - tudi malo dražje, mapak me moti to, da se ne da vsega preko neta zrihtat in moraš tja (vsaj jaz tako razmem s prebranega na njihovi strani - če ni tako, naj me katera popravi, prosim).




mateyka -> RE: Koledar (3.12.2009 22:17:32)

ja. za Leclerc, Mercator, Muller in še enga (se zdaj ne spomnim - Hofer,Tuš?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image])- vse moraš prevzet v poslovalnicah. Digifot ma pa vse prek neta. je pa dražji - vem, ker bom dala tudi jaz delat koledar prek digifota zarad tega smotanga prevzema v poslovalnicah (ne da se mi tja lazit).
sem pregledala vse ponudnike teh koledarjev in samo digifot pošlje koledarje po pošti domov.

oh, in digifot ima večje možnosti izbiranja videza za oblikovanje koledarja - res lahko določaš velikosti in tip fonta pri mesecih in dodajaš poljuben txt (velikost in barve določaš lahko sam), poljubno slik, itd.
dosti bolj fensi program ima za sestavljanje koledarja v glavnem. verjetno je zato dražji..
so pa meli, če si bil fen na facebooku 10% pupust na vse izdelke pred 15.nov (zdaj je gužva in nema VIPa ) dokler novo leto ne mine afaik.




Stran: [1]