zakaj nezna piti iz kozarcka? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


soncica01 -> zakaj nezna piti iz kozarcka? (3.12.2009 15:45:34)

Nekaj me zanima, ne vem, ali prehitevam, ali zamujam, ali pa je ravno pravi čas za pitje iz kozarčka.

Namreč, punčka je stara 10 mesecev, vodo, sokove, čaj, vse ''zna'' piti samo iz flaše s cucljem (tako kot adaptirano mleko zvečer), probala sem ji dati iz kozarca pa ne gre, tudi lonček Tomme Tippee sem ji nabavila pa ne zna - nastavek za pit samo grize in se igra z njim.

Povejte mi, kaj naj naredim, ali to mine in je še čas za to? Ali pa je potrebno zamenjati lonček. Mislila sem, da so ti lončki prehodni med flaško s cucljem in navadnim kozarcem in so tako ''nujno'' potrebni.


Hvala vsem za nasvete.




hubi -> RE: zakaj nezna piti iz kozarcka? (3.12.2009 15:50:12)

Ti samo treniraj. Mi smo šli iz joške na cucelj in kozarec naenkrat, pa je vse osvojila skoraj istočasno. Meni so tisti vmesni lončki samo za zmedo delat. Treniramo pa že od pol leta dalje.




Anonimen -> RE: zakaj nezna piti iz kozarcka? (3.12.2009 15:57:28)

Tudi moja je ko sem ji dala lonček samo grizla potem pa je čez čas sama pogruntala in je normalno pila iz lončka ima pa Aventovega.Zato jaz mislim,ko bo pripravljena bo pila tudi na lonček ali na slamico.Jaz sem svoji kupila lonček z slamico Nubijevega pa je nekaj časa lepo pila zdaj pa ko ga samo vidi pa se začne dreti in sploh več noče piti iz njega upam,da jo bo minilo.Stara pa je tudi 10mesecev.




macka27 -> RE: zakaj nezna piti iz kozarcka? (4.12.2009 22:22:13)

no da še jest povem kako je bilo pri naši. Sedaj bo stara 10 mesecev in mi pije iz tistega gumjastega nastavka kot nora :-), ga obožuje, no pa tudi po kozarčku se maksimalno trudi, sicer ji še mal mimo priteče ampak počasi se daleč pride..bova še mal vadile :-). Drugače sem ji je prvič dala ta gumjasti nastavek hmm okrog 8 meseca in mi ga je dobesedno samo zvečila, potem sem se pa odločila da ga za nekaj časa zamenjam za cucelj in je normalno pila. No čez kakšen mesec sem potem spet zamenjala za ta gumjasti cucelj in glej ga zlomka punca je pogruntala kako se z tem dela in sedaaj prav uživa ko pije iz tega cuclja, no še bolj pa ko ji dam kozarček medo pooh v njem pa kašen čajček oz. sokec.

Sej bo čas prišel ko bo tut tvoja pogruntala da je veliko bolje piti iz kozarčka oz. gumjastega nastavka ker več vn priteče hehe :-)




naja78 -> RE: zakaj nezna piti iz kozarcka? (6.12.2009 21:41:46)

pri 10 mesecih.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]mamica potrebno bo veliko treninga,tudi za kaj drugega.naš še zdaj dobro ne zna,je štorast,posledično tudi manj spijejo po kozarčku,tako da ti ni treba prehitevat.govorim za 3 letnika.




Stran: [1]