ronja
|
Hehe, punce, hvala, bom vse virtualne robčke, varsto itd... ponucala . ma, jaz si v takih primerih rečem, da je boljše da je več malih stvari narobe kot pa ena velika. Brez avta se da preživet, sicer pa za take stvari vedno rečem "saj je samo denar", pa z mal vročine in nekim sranjem od bolezni (ni še definirana) tudi, če bi recimo mela samo malo manj sreče lani, pa Lejle ne bi bilo... Pa če ne bi imela intuicije zadnjič, da sem šla po drugi poti, bi glih nabasala na eno fajn nesrečo - sem ravno zavila v drugo smer, bi morala po vseh pravilih bit točno tam... Tak da v bistvu imam srečo - poleg tega, da mam fajn otroke (sicer bolane, ampak nič neozdravljivega), pa lubija, ki ga sicer cel dan ne bo, ker imajo službeno zabavo ... Mam pa seveda tudi jaz kdaj vsega dosti in si rečem, da se ne grem več. Samo ker me nihče ne upošteva, se moram še naprej it - še nisem našla kartice za izpis - oz. tista, ki obstaja mi pa ni všeč , tok hudo pa tut ni . Včasih pač pridejo taki dnevi, saj drugič gre pa vse po maslu . Se tolažim, da se v takih situacijah ljudje povezujemo med sabo. Pa seveda što ne ubije, jača
|