Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A ste že vidle tole - zaščitna čelada za ... 3.12.2009 15:04:07
|
|
|
|
piko12
|
Nisem dobr pogledala in vidla da so vložki, sem misla, da je drug model hlačk. In ja, priznam, pri naši prejšnji psici smo uporabljali hlačke in vložke. Carefree, ne hobbydog.
|
|
|
|
RE: A ste že vidle tole - zaščitna čelada za ... 3.12.2009 15:08:23
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 Sam je pa kjut, nooo A vam jst neki pokažem? Hihihi.... Kdo ugane, kaj je tooooo (pa ne galjufat ) hlače za lulanje
|
|
RE: A ste že vidle tole - zaščitna čelada za ... 3.12.2009 15:11:39
|
|
|
|
puncica
|
fak kam ste pripeljala moj luštno temo od čelad do vložkov za pse kaj si ti nor :smajlikigajekap:
|
|
RE: A ste že vidle tole - zaščitna čelada za ... 3.12.2009 15:15:02
|
|
|
|
Klemy82
|
Sorry punčica, my bad.
< Sporočilo je popravil Klemy82 -- 3.12.2009 15:27:50 >
|
|
RE: A ste že vidle tole - zaščitna čelada za ... 3.12.2009 15:16:50
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica fak kam ste pripeljala moj luštno temo od čelad do vložkov za pse kaj si ti nor :smajlikigajekap: Bom jaz o čeladah . Da ne boste mislile, da ste toplo vodo odkrile, ker sem že videla na RR slike otrok s temi čeladami. Ja, ja, ene mamice jih že veselo kupujejo . Osebno pa tega ne bi kupila z anoben denar, četudi dobim za darilo, ne dam tega otroku na glavo. Najprej tistemu, ki to kupi in ga potem še ornk lopnem
|
|
|
|
RE: A ste že vidle tole - zaščitna čelada za ... 3.12.2009 15:19:05
|
|
|
|
ZARA
|
Ve, vsevednice. A so pasji vljožki kaj cenejši, da jih začnem uporabljat?
|
|
RE: A ste že vidle tole - zaščitna čelada za ... 3.12.2009 15:20:06
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: puncica fak kam ste pripeljala moj luštno temo od čelad do vložkov za pse kaj si ti nor :smajlikigajekap: Bom jaz o čeladah . Da ne boste mislile, da ste toplo vodo odkrile, ker sem že videla na RR slike otrok s temi čeladami. Ja, ja, ene mamice jih že veselo kupujejo . Osebno pa tega ne bi kupila z anoben denar, četudi dobim za darilo, ne dam tega otroku na glavo. Najprej tistemu, ki to kupi in ga potem še ornk lopnem in kje so te mamice? modro molčijo
|
|
RE: A ste že vidle tole - zaščitna čelada za ... 3.12.2009 15:20:16
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ve, vsevednice. A so pasji vljožki kaj cenejši, da jih začnem uporabljat?
|
RE: A ste že vidle tole - zaščitna čelada za ... 3.12.2009 15:20:27
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ve, vsevednice. A so pasji vljožki kaj cenejši, da jih začnem uporabljat? Za koga a zase?
|
|
RE: A ste že vidle tole - zaščitna čelada za ... 3.12.2009 16:03:53
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ta bedastoča bo ziljon procentov prodajna uspešnica. Iz goflje si mi iztaknila... Nisme mogla verjetni, ko sem oni dan to videla.. sva z eno kolegico prišli do spoznanja, da so HB zelo zelo redki otroci taki, ki imajo neko bolezen in padajo, ampak takole kar vsepovprek čelado na glavo....????? In kaj bo zdaj - izumili še vato, ki raste z otrokom, da jih bomo notri zavijali od rojstva,???!!¨! Medtem ko se pa čustveno vse bolj odaljujemo drug od drugega... samo da je materialno vse v orto iber!
|
|
|
|
RE: A ste že vidle tole - zaščitna čelada za ... 3.12.2009 16:05:02
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ve, vsevednice. A so pasji vljožki kaj cenejši, da jih začnem uporabljat? Za koga a zase? Ne, na Zaro - namesto pleničk po mojem not!
|
|
|
|
RE: A ste že vidle tole - zaščitna čelada za ... 3.12.2009 16:19:58
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Osebno pa tega ne bi kupila z anoben denar, četudi dobim za darilo, ne dam tega otroku na glavo. Najprej tistemu, ki to kupi in ga potem še ornk lopnem Moj otrok je že itak prevelik za tole čudo, ampak drugače te pa kar citiram.
|
|
|
|
RE: A ste že vidle tole - zaščitna čelada za ... 3.12.2009 16:21:50
|
|
|
|
Ulla80
|
glede na to, da otroci pri padcih največkrat priletijo na zobe, si razbijejo ustnice, nos itd. bi te čelade mogle met še uno mrežo - kot rugbyjaši pol bi dejansko imela nek smisu
|
|
RE: A ste že vidle tole - zaščitna čelada za ... 3.12.2009 16:44:49
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 Sam je pa kjut, nooo A vam jst neki pokažem? Hihihi.... Kdo ugane, kaj je tooooo (pa ne galjufat ) Meni to izgleda kot nalulčnik. Tista čelada je pa ena največjih neumnosti kar sem jih videla.
|
|
RE: A ste že vidle tole - zaščitna čelada za ... 3.12.2009 18:49:59
|
|
|
|
poli*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 glede na to, da otroci pri padcih največkrat priletijo na zobe, si razbijejo ustnice, nos itd. bi te čelade mogle met še uno mrežo - kot rugbyjaši pol bi dejansko imela nek smisu Ma kaj si folk izmisli, da proda. Ja, najboljš, da ga takoj po rojstvu damo v umetno maternico na 37°C in napolnimo z vodo. Pri 18. pa šok, k ga daš ven pa spet čelado na glavo .
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?