RE: Možganska kap (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

picola1 -> RE: Možganska kap (4.12.2009 11:53:09)

Hvala punce za vzpodbudo...Sej poskušam razmišljat pozitivno, ker sem jo dejansko odnesla skoraj brez posledic (no, mogoče se bo celo vid popravil, glede na to, da je od mojcaziga prijateljica po enem mesecu bila ok), dejansko bi lahko bilo veliko huje...pa hvalabogu ni...Ampak kr nekako se ne morem otrest zdej enega strahu pred tem, da se to vse skup ponovi al pa da bo pri porodu šlo kej narobe...Kr neki...

Vsem, ki ste izgubile svojce na tak alo podoben način, en velik [sm=smiley31.gif]

Aja...pravijo, da ni slabo vsake toliko časa kakšen Aspirin (Protect) pojest...

pika74 -> RE: Možganska kap (5.12.2009 19:06:56)

IZVIRNO SPOROČILO: picola1

Aja...pravijo, da ni slabo vsake toliko časa kakšen Aspirin (Protect) pojest...

picola1 upam, da bo vse OK in da se ti tudi vid kmalu povrne.

Moja mama je lani imela možgansko kap in je ob tem izgubila del vidnega polja (na eni strani v kotu ne vidi dobro. Vid se ji od takrat ni popravil, vendar je ona že precej v letih (77 jih ima sedaj). Takoj, ko jo je kap, je imela tudi težave s spominom in najprej so mislili, da gre za demenco, vendar se je spomin potem v nekaj mesecih kar dobro popravil in s tem sedaj nima več težav. Tudi telesno se je precej popravila. Takrat pa je bila kar nekaj časa zelo "švoh".

Glede aspirina naj dodam, da ga pri Rešu (pri postopkih IVF in ICSI) dr. Reš vedno priporoča zaradi boljše prekrvavitve. Nikoli nisem pomislila, da bi bilo to dobro tudi zaradi tega... sedaj pa mi postaja jasno tudi to.

Držim pesti, da bosta oba z malčkom/malčico dobro.

Lp

pika74 -> RE: Možganska kap (5.12.2009 19:09:56)

Seveda Aspirin 100mg (Protect) ali Andol 100mg, da ne bo pomote [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]