Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Punce, jest sem mal žalostna... 20.6.2005 20:35:29
|
|
|
|
viv_
|
Pikec0 - dej no... Ne bit tok žalostna... Sej ne vem kaj nej ti napišem, privošči si kakšno potovanje pa pejd "odklopit". Mogoče pa še koga spoznaš ;)
|
|
|
|
Punce, jest sem mal žalostna... 20.6.2005 20:37:51
|
|
|
|
malecka
|
Oj jaz pa sem zelo uživala, ko smo kupovali pohištvo :sloncek: In ko smo opremili celo stanovanje je bilo uitka konec:ups: sedaj bi pa že hotela malo dograjevat in spreminjat:sloncek:
|
|
|
|
Punce, jest sem mal žalostna... 20.6.2005 20:38:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Me finance mal bašejo...:((: Bo treba mal počakat. Mogoče na zimo. Je točno eno leto, kar smo za to stanovanje vozili pohištvo dam. Svašta...
|
|
|
|
Punce, jest sem mal žalostna... 20.6.2005 20:42:26
|
|
|
|
viv_
|
Pol so pa spomini... Sej najdeš kakšen super ugoden ultra last minute :)- Al pa pokliči kolegice pa pejte ven na en kofe...
|
|
|
|
Punce, jest sem mal žalostna... 20.6.2005 20:47:55
|
|
|
|
Anonimen
|
To itak... Sam me še od tega vikenda glava boli in preganjam enga tigra :)-. In čakam da mi tip od prjatlce pohištvo prpelje...
|
|
|
|
Punce, jest sem mal žalostna... 20.6.2005 21:27:12
|
|
|
|
zoya_
|
pikec sej bo no... boš vidla... :bravo:
|
|
|
|
Punce, jest sem mal žalostna... 20.6.2005 21:56:43
|
|
|
|
smrka
|
pikec socustvujem s tabo.. no saj bo boljs... zapelji se se do kake druge trgovince.. marbit bo vec srece :):kuza:
|
|
|
|
Punce, jest sem mal žalostna... 20.6.2005 21:58:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah sej sem, že kupla...:)-
|
|
|
|
Punce, jest sem mal žalostna... 20.6.2005 22:20:04
|
|
|
|
smrka
|
no dej se pohvali kaj si finga kupila?
|
|
|
|
Punce, jest sem mal žalostna... 20.6.2005 22:40:45
|
|
|
|
Anonimen
|
TV bank, expedit poličnik, stole za jedilnico (da bojo vsaj vsi enaki), zeleno lučko (da bo pasala k zeleni steni), pa spalnico za prjatlco pa poličnik zanjo, pa kopalnico zanjo.... (smo bili kar 'klapa' gor). No ja - je srečka :nosecka: totalno frišna, pa še stanovanje rihtata...Jest pa v depri, ker moram iz svojega ven! Po enem letu in dveh :nosecka:. Jo pa še vedno vodim 2:1 :)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Punce, jest sem mal žalostna... 20.6.2005 22:48:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Bo mal vesela barva -> vse živo zeleno...če ne bom hiperaktivna, vsaj žalostna ne bom :)-:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?