|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   štorklja za nošenje otroka
20.6.2005 20:20:25   
Ropotuljica
Zivjo,
a ima mogoče katera kakšno sliko, kako se nosi otroka (dojenčka) v tej štorklji? Meni strani od proizvajalca (žur peljhan) noče odpret. Hvala. lep dan vsem
Neposredna povezava do sporočila: 1
20.6.2005 20:31:03   
Jančika_
Seven ima v albumu eno sliko, tam bolj proti koncu:

http://www.ringaraja.net/album/album.asp?uporID=1108329832&ID=546

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.6.2005 21:03:15   
Ropotuljica
Majko mila, mi se ne znamo noter stlačit. Mala je ko kup krompirja v tisti vreči. Ni čudno, da je začela tulit ko nora. Bom rabila inštrukcije. Hm...

Neposredna povezava do sporočila: 3
20.6.2005 21:04:11   
teta beta
Pred nekaj časa je bila debata o home-made štorkljah na temlem linku:

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=44476&idk=100

in na enem, ki je omenjen v tej debati, so tudi navodila, kako se nosi v različnih položajih oz. kako se ga da noter ipd. Mislim, da na sleepingbaby.net, ampak zdajle nisem ziher. Je tudi mene kar malo strah, kako spraviti malo štručko not brez nezgod... :zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 4
20.6.2005 21:08:06   
teta beta
Aha, zdaj najbrž ni pravi čas, da te vprašam, kako si zadovoljna s štorkljo :zmeden:?

Neposredna povezava do sporočila: 5
20.6.2005 22:17:52   
smrka
men se pa zdi ta storklja prov smesna in ni komot za otroka, saj je notri ves zvit. Je boljsi kengerujcek.

Neposredna povezava do sporočila: 6
20.6.2005 22:24:32   
san
joj jst svoje nisem znala nosit, pol sem jo pa sosedi posodila in jo je nosila v storklji celi dve leti in tamala je ful uzivala in ravno tako njena druga puncica. no drugega sem pa nosila v kengerujcku pa ravno tako ni bil zadovoljen in smo ga oddali.
storklja je baje super dobra sam prav mors malega notri dat, zal vem le to da je soseda pod otroka polozila tanjso blazinico.
veliko srece pri nosnji
lp s

Neposredna povezava do sporočila: 7
21.6.2005 8:34:45   
Teja N
Jaz sem štorkljo vedno najprej razprostrla na kako podlago (npr. posteljico od malega), ga dala not in si jo šele potem nataknila, tako se mi je zdelo še najlažje.
Mali mi je vedno not zaspal, ko sem ga nosila.
Samo probleme smo imeli pol s tem, kako ga dat nazaj v posteljico, ne, da bi se zbudil.:ups:
Sem se velikokrat kar z njim vred vsedla na udoben stol, da je mali:hudicek: spal....

Lp,
Teja:)

Neposredna povezava do sporočila: 8
21.6.2005 18:59:43   
teta beta
Evo, Ropotuljica, sem ti poiskala direkten link, mogoče bo še kateri prav prišel. Navodila so po korakih, opremljena s slikcami:

http://www.sleepingbaby.net/wearing/index.html

lp :)

Neposredna povezava do sporočila: 9
21.6.2005 20:10:11   
Ropotuljica
O, teta beta, super! Hvala! Bom poskusila, pa javim potem, ali nam je uspelo! Hvala še enkrat.

Neposredna povezava do sporočila: 10
21.6.2005 20:33:09   
Seven*
Mi smo bili z storkljo zelo zadovoljni. VEEELIKO sem ga noter uspavala in potem culo kar odlozila z njim vred v posteljico. Veste kaksen balzam je to za kriz!!!

Kengurujcek? Ne hvala!!! Tam pride do nepravilnega razvoja hrbtenice - posedanje medvretencnih diskov. Jakob je bil zadovoljen v storklji. Ful se je varnega pocutil.V kengurujcku je pa tak visel na meni, kot en padalec. Pa tudi zaspat ni mogel tam noter..

Ciganke ze ful generacij nosijo male v taksnih culah. Podobno africanke in se kaksne zenske. Pa so otroci ful srecni in tudi nobenih razvojnih nepravilnosti nimajo.

Vsekakor pa priporocam pred nakupom par "testnih vozenj"!!

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ime
Beckie

Katero od spodnjih imen vam je najbolj všeč, če vam sploh je? Hvala za glas. Komentarji zaželjeni.

Rebeca (28%)

Erik (33%)

Tom (21%)

Miša (18%)

Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!