Kaj je boljše (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje

Sporočilo

mamica2009 -> Kaj je boljše (3.12.2009 10:16:46)

ena skodelica kapučina ali obrok hrane?
Naprimer skodelica kapučina namest zajtrka?Kaj ima več kalorij?

miapia -> RE: Kaj je boljše (3.12.2009 11:16:10)

kava=0kcal

poglej, koliko kcal ima 100ml mleka oz. toliko, kot si ga daš v kavo in koliko sladkor. Kot obrok ti pa ne bo zadostoval samo kapučin, razen če ga misliš spiti pol litra? To je pa že kar nekaj kalorij. Da te bo pa nasitilo do naslednjega obroka, moraš pa nekaj zraven kave še zaužiti.

Arwenko -> RE: Kaj je boljše (3.12.2009 11:21:07)

kava z mlekom je primerna recimo za vmesno malico, za zajtrk je pa premalo, ker zjutraj ti rabiš OH, zato da normalno funkcioniraš. Zjutraj raje en zdrav obrok. 

anabanana -> RE: Kaj je boljše (3.12.2009 12:17:34)

Se strinjam z Arwenko, zjutraj OH , pa po možnosti kvalitetni, polnozrnata štručka ... ali kaj podobnega

BarbaraO -> RE: Kaj je boljše (3.12.2009 12:30:09)

Pa nekako se mi zdi, da nisi imela v mislih navadnega kapučina, ampak instant Nesscaffe ali Jacobs kapučino, ki pa ima bistveno več kalorij. Vsekakor zajtrk!

mamica2009 -> RE: Kaj je boljše (3.12.2009 12:35:01)

Hvala vam.Ker na dan spijem 2-3 kapučine (čokoladno iz Hoferja) nekje po 2 dcl eno in se mi zdi da samo lezim narazen.
Očitno ima velikooooo kalorij.
Raje zdrava prehrana kot kapučino, ne?

miapia -> RE: Kaj je boljše (3.12.2009 13:09:27)

IZVIRNO SPOROČILO: mamica2009

Hvala vam.Ker na dan spijem 2-3 kapučine (čokoladno iz Hoferja) nekje po 2 dcl eno in se mi zdi da samo lezim narazen.

Ja, jaz sem mislila, da jih delaš sama doma ali pa se poslužiš espressa v kafiču. Poglej si na embalaži, pa boš videla. Težava tudi ni toliko v kalorijah, kot v dodanem sladkorju ali sladilu. Poglej tudi, koliko ima OH in od tega sladkorjev. Potem je pa odvisno, ali ga delaš z vodo ali z mlekom.

mamica2009 -> RE: Kaj je boljše (3.12.2009 15:38:07)

IZVIRNO SPOROČILO: miapia

IZVIRNO SPOROČILO: mamica2009

Ja, jaz sem mislila, da jih delaš sama doma ali pa se poslužiš espressa v kafiču. Poglej si na embalaži, pa boš videla. Težava tudi ni toliko v kalorijah, kot v dodanem sladkorju ali sladilu. Poglej tudi, koliko ima OH in od tega sladkorjev. Potem je pa odvisno, ali ga delaš z vodo ali z mlekom.

Problem je glih v tem da na embalaži tega ne piše.
Delam pa ga pol vode pol mleka

Stran: [1]