Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Vladimir, 3. sin od Jančike! 8.12.2009 23:21:50
|
|
|
|
valči
|
Ja,res je lepi ,lepi,bravo za lep porod
|
|
RE: Vladimir, 3. sin od Jančike! 10.12.2009 9:52:51
|
|
|
|
Shorty_
|
kako lepi mišek
|
|
|
|
RE: Vladimir, 3. sin od Jančike! 10.12.2009 22:19:33
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR IZVIRNO SPOROČILO: Win RR Joe, na očkovem forumu pričakujemo zgodbico:)) Ojoj, kako malo bo imel povedati . Uspelo mu je priti v porodno sobo 20 minut po porodu . Kaj naj rečem, tole je bil natur pur porod. Brez britja, klistiranja, rezanja, brez pospeševalcev in brez blažilcev, pa tudi brez moža. Prejšnji dan so me obdržali v porodnišnici, ker sem imela premalo plodovnice, in v četrtek bi mi naj sprožili. Pa sem rodila že pred jutranjo vizito . Vse skupaj je trajalo eno uro, ni bila ravno veselica, hudo pa tudi ni bilo, v bistvu si ne predstavljam, da bi lahko šlo še lažje, razen če bi otroka naročila po pošti pri Quelle. Zdaj sva že doma, fajn nam je. Hvala vsem za čestitke in lepe želje ! Aja, slika ne bo škodila, ta je še iz porodne sobe: Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kak je lepi dojenček Kar lušte sem dobila za še enega . Pa super za tako hiter in natur porod.
|
|
RE: Vladimir, 3. sin od Jančike! 11.12.2009 18:31:22
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR IZVIRNO SPOROČILO: Win RR Joe, na očkovem forumu pričakujemo zgodbico:)) Ojoj, kako malo bo imel povedati . Uspelo mu je priti v porodno sobo 20 minut po porodu . Kaj naj rečem, tole je bil natur pur porod. Brez britja, klistiranja, rezanja, brez pospeševalcev in brez blažilcev, pa tudi brez moža. Prejšnji dan so me obdržali v porodnišnici, ker sem imela premalo plodovnice, in v četrtek bi mi naj sprožili. Pa sem rodila že pred jutranjo vizito . Vse skupaj je trajalo eno uro, ni bila ravno veselica, hudo pa tudi ni bilo, v bistvu si ne predstavljam, da bi lahko šlo še lažje, razen če bi otroka naročila po pošti pri Quelle. Zdaj sva že doma, fajn nam je. Hvala vsem za čestitke in lepe želje ! Aja, slika ne bo škodila, ta je še iz porodne sobe: Joj kok je cartkan. Čestitke še od mene! Z malo zamude.
|
|
RE: Vladimir, 3. sin od Jančike! 11.12.2009 18:38:19
|
|
|
|
muška
|
kak zadovoljn fantek srečnica....čestitke še tukaj
|
|
|
|
RE: Vladimir, 3. sin od Jančike! 15.12.2009 13:47:09
|
|
|
|
alenkica
|
Iskrene čestitke ob rojstvu Vladimirja. Zelo lepo miklavževo darilo Prekrasen fantek, res lep, je videt,da je bil hiter porod! Čestitke tudi Joe-ju in obema bratcema. Komaj čakamo še kakšno slikico!
|
|
|
|
RE: Vladimir, 3. sin od Jančike! 15.12.2009 18:04:04
|
|
|
|
luka jan
|
Čestitke tudi z moje strani za tako lepega dojenčka. Lepo se cartajte.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?