Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 28.12.2009 19:03:07
|
|
|
|
Nitka
|
Lahko se zgodi, da kdaj O ni, kar ne vpliva na . Pri nas pa je čas O ravno mimo... po izračunih, saj se še nisem naučila ugotoviti kdaj O imam... ima katera kak preprost nasvet? Jaz pa na znake sploh ne bom gledala, ker predno sva začela delat na nisem imela popolnoma nobenih znakov pred , zdaj jih pa imam več kot cel teden prej in me to čist iztiri, ker sem že mislila, da bo , potem pa pride
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 28.12.2009 21:25:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Tudi jaz sem še z vami v pričakovanju ... Pričakujem ju 9. 1. 2010 in sem v magičnem 4. krogu moja srečna številka... bomo videli zdaj ko bom več doma, bo več časa za pridne bit punce, vsem želim, da vam novo leto prnese in
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 29.12.2009 14:33:12
|
|
|
|
BabyKitty
|
Punce ima katera izkušnje z merjenjem BT? Namreč... Pri meni je bila BT vedno točna pokazateljica ovulacije in posledično menstruacije (14 dni po dvigu temprature). Vedno je bilo pred O 36,3 in ob O 36,8... In ponavadi se tik pred M še malenkost povišala BT (37,0)... Vedno je bila prisotna sluz in vedno špikanje v jajčnikih (2x v tistem dnevu me je pošteno špiknilo)... Ta mesec pa... iz 36,3 se mi je na dan ko je bila predvidena O temperatura dvignila samo na 36.5, nobene sluzi in pa blago špikanje, ki je trajalo skoraj en teden (bilo pa je na obeh straneh, ponavadi je samo na eni), in po tem tednu imam BT kar naenkrat 37,1, menstruacijo pričakujem nekje čez 1 teden... Kaj mislite? Ta mesec ne bo ovulacije? Sta bile 2 ovulacije? Je pa res, da sva bila z mojim neverjetno pridna cel čas... in pa ta mesec sem ponovno začela pit krvomočnico ter ponovno začela jemati elevit (po 10 mesecih truda sem že malo obupala z vsemi tabletami, ker se mi zdi da jih jem v prazno)...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 29.12.2009 14:47:25
|
|
|
|
kajča
|
Jaz sem danes zjutraj delala test, 4 dni pred , in sta se pokazali , res je bila druga črtica zelo zelo bleda, ampak se je pojavila po 3 minutah. Danes popoldne imam pregled pri G, ampak vem, da še nič ne bo videl. Bom pa test ponovila v soboto in bomo videli, če bosta še vedno . Ne upam se preveč hitro veselit.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 29.12.2009 14:53:04
|
|
|
|
Nitka
|
kajča super... držim pesti, da bo do sobote ful močna! G sicer res še ne bo nič videl, bi pa krvni test že pokazal BabyKitty, pred prejšnjo sem imela cel teden med 37,2 in 37.4 (po navadi imam le 3,6 - 36,8) in sem že mislila, da bo , pa le ni bilo nič. Se tudi sprašujem kakot to gre z BT
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 29.12.2009 15:34:08
|
|
|
|
Nalina
|
iii, bravo za :) Pri meni še kar nič ni. Dobila sem klomifen in še vedno čakam na menstruacijo. :( Sedaj sem že čez 40 in bom naslednji teden klicala ginekologinjo, če ne bo nič. Mislim, da še nikoli nisem imela takega presledka vmes, me pa špika v jajčnikih sem in tja, samo nobenga pluska na testu. Tako da ... kdo bi vedel, kaj to pomeni. Malo mi gre že na živce. Se sprašujem, koliko je moja glava pripomogla k vsemu temu. Sicer se nisem z ničemur pretirano obremenjevala, samo ... kdo ve, kaj se na nezavednem dogaja.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 29.12.2009 15:52:33
|
|
|
|
malajka84
|
kajča ...super!naj se črtice okrepijo!! babykitty..men se je tud že to dogajal, pa na konc nč iz tega...tk d tale bazalna mene zafrkava..ji ne vrjamem več nič, ker G je pa rekla d je vse ok, pa d pač bazalno je treba znat merit pa bit zlo natanč..kaj pa vem drugač sva pa midv atud zlo pridna ta mesc..kr preveč:)...pa isto sm spet začela pit krvomočnico..po parih mescih ko me je že minilo...ma bomo vidli kaj bo..mam pa zdej glih najbolj plodne dneve...ampak nekak ne rzamišljava ful o tem.. sma rekla d tk brezveze, ker si sam bl razočaran, bomo vidli kaj bo prnesu 11. januar...do tkrt pa..občudujem slike UZ kolegice, drug tedn gre na nuhalno....tk d me vlač vsepovsod sabo:O)jst se pa tud ne prtožujem:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 29.12.2009 16:01:16
|
|
|
|
BabyKitty
|
BOSTINA dobra si... Jst ratam pa tok žalostna pa ob enem vesela k mi kolegica kšna pove da je noseča, ali pa ko izvem, da ima kakšna znanka otroka... Ne bi pa mogla biti zraven pri vseh teh nosečniških preiskavah, bi me pomoje dokončno dotolklo, sem bolj šibke sorte ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 29.12.2009 17:02:30
|
|
|
|
malajka84
|
ah jst sm bla na začetk tud čist boga...ker je pč best frendica, pa smo nekak skp začele delat na tem pa se vsak mesc ena drugo podpirale k smo blee razočarane,......pč...zdej je pa njej ratal se pa obe z njo veselimo pa obe za mene pesti držimo...na začetk je blo pa grozn...k sm jo vidla so mi kr solze tekle.ma ne znam povedat.tk bolan je blo vse skp..sam sm dala to čez
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 29.12.2009 20:10:52
|
|
|
|
Rina2
|
Živjo punce! Vidim, da k nekaterim januarkam že drvijo pluseki. Lepo! Držeim pesti še za vse ostale. Januarja se meni plusek naverjetneje ne bo prikazal. Rvnokar sem prišla od G in imam nekja vpraš za vas. Dobila sem napotnico za HSG. Slišala sem da je pregled neprijete. Je že katera bila n tem pregledu? Kakšne so vaše izkušnje? didi82 videla sem, da si na HSG naročena januarja. Kako hitro si dobila termin od dne, ko si poklicala? Še isti ciklus, ali naslednjega ali kako dolgo čakaš? No lepo se imejte, pridelajte čimveč plusekov. Tile hladni zimski dnevi so kot nalašč za "stiskanje" :-)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 30.12.2009 9:15:11
|
|
|
|
Inčy
|
Drage moje soborke!!! No, da boste vse vedle sem bivša INČIKA in danes smo zagledali pri nas en ogromen plusek Tako da se pridružujem navijačicam, če me lahko vržete na seznam prosim!! Povem pa vam nekaj, da če je meni po 20-ih krogih z vstrajnostjo in pozitivno energijo uspelo ... bo tudi vam!!! Držim pesti za vsako posebaj Go GO GO!!!
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 30.12.2009 9:22:21
|
|
|
|
Urshy78
|
čestitke
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 30.12.2009 9:34:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla :D Jst se še nisem pofočkala tuki. čakam 2.1.2010 :D Pri decemberskih sem bila A2,... zdej pa ne vem več ktera anonimna bi bla.... Evo kr nov nik si bom umislna :D anonimna lisa :D (A-LISA) To je najim že nevem katri krog,... mislim da je deseti.... Nekak pa temu krogu pripisujem več, kr sem nekak odmislna vse stvari, med ovulacijo sva se razvajala v toplicah, tko da resnično upam, da je kej,... čeprav se mi je bt nekoliko znišala te dni, ampak je še vedno nad 37 :D. Mam pa že dva dni rjav izcedek in upam da ni to napoved gospe . Vsem puncam in njihovim potrpežljivim možičkom želim v novem letu veliko lepih trenutkov, in zdravih :D Inčka, (upam da se vidimo pri septembru :))
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 30.12.2009 14:07:00
|
|
|
|
Inčy
|
Punce ... hvala za čestitke!!! Zdaj ste ve na vrsti in vidimo se pri septembrkah 2010!!!
< Sporočilo je popravil Inčy -- 30.12.2009 14:12:04 >
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 30.12.2009 14:16:08
|
|
|
|
zoya80
|
Ojla punce Jaz se selim k vam in je ne pričakujem 24.1. Nekako sem se odločila, da poskusim še ta mesec in če slučajno ne uspe, dam vse skupaj malo na stran in pozabim.... Pozdravček
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 30.12.2009 15:12:16
|
|
|
|
malajka84
|
Inčika čestitam!! Vsem nam, ki pa čakamo januarja..pa želim čim več pluskov!!!:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 30.12.2009 21:17:09
|
|
|
|
Nitka
|
Inčy, čestitke tudi od mene ... vedno je ful lepo prebrat, ko katera spet napiše, da je zagledala magični .
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 31.12.2009 9:01:00
|
|
|
|
doloress
|
Cestitke vsem novim , Inčy posebaj tebi. Jaz lahko grem tudi med navijacice, saj mislim da smo zamudili O, tako da mislim da nic ne bo. Pa tudi BT je en dan pred M samo 36,5. Zelim pa vsam, ki se trudite veselo, zdravo in seveda cimbolj plodno novo leto. Ter da vse cimprej zagledamo svoj .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 31.12.2009 12:32:19
|
|
|
|
Inčy
|
Hvala še enkrat punce!! Zdaj pa sem jaz navijačica in res iz srca vsaki posebaj želim, da zagleda svoj magični plusek ... Le pogumno punce!!!
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 31.12.2009 12:47:20
|
|
|
|
xtinchy
|
če prav razumem, si po 20. mesecih zanosila???? Jooj, sploh ne vem, kakšen je to filing, ker mi2 probujeva že 4. mesec, pa ni še nič in me kr mal panika grabi :(
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 31.12.2009 12:54:33
|
|
|
|
Inčy
|
Ja, ja, po 20. krogih - tako je ... vmes sem imela en spontani splavček ... upam pa da bo tokrat vse ok ... dolgo sva čakala svoj plusek in zagledala sva ga xtinchy - naj te ne grabi panika, to samo še salbo delaš ... bolj si nervozna, bolj si želiš, na žalost dalje traja ... jaz sem ta mesec obupala, nisma nekaj dosti slončkala, ampak sma očitno zadela pravi dan ... Bila sem prepričana, da nisem , a glej ga ... ravno ta mesec je uspelo. Le mirno in sproščeno (kar vem, da ni lahko) ... in verjamem da bo v letu 2010 vsaki uspelo!!! Držim pesti!!! In ja ... preživite najdaljšo noč kar se da čudovito - veselo praznovanje!!!
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 31.12.2009 17:26:18
|
|
|
|
jana84
|
Živjo! Mene tud lahko pripišeta na ta seznam, saj je 29.12. moja tetka hudotetka prtekla točna kot ponavadi...Malo sem razočarana, ker sem mislila, da je tokrat res kaj uspelo, ker sva bila z možičkom kar pridna...Pa tudi take čudne bolečine sem imela v predelu maternice kakšen teden nazaj, da sem mislila, da je tokrat le uspelo...Pač žal ni. No torej, M ne pričakujem 24.1.2010...Upam, da bomo kakšen dan kasneje ugledali ... Zdaj pa mi ostane le še to, da vam zaželim vse leo v novem letu in predvsem čimveč uspešnih nosečniških testov...
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 1.1.2010 12:22:08
|
|
|
|
Nalina
|
Punce, srečno novo leto!! Imam eno vprašanje pa se mi zdi tako butasto! Ampak me že skrbi, tako da ... kako šibka je lahko menstruacija, da se jo tretira kot menstruacijo? Jaz bi jo namreč mogla dobit že okrog 17. pa je kar ni in ni bilo, testi so kazali minus, menstruacije nikjer. Je prišel že 40. dan in me je vse tiščalo tako, kot vedno pred menstruacijo. Na 41 dan od prvega dne zadnje menstruacije sem zvečer opazila, da ni več čisto belo ampak da je papir malo roza. Juhu, menstruacija ... no potem sem se pa zjutraj zbudila in je bilo vse belo in popoldne istega dne je bilo obarvano, kot takrat, ko se je pred tem, da se mi ulije in potem spet nič. Danes zjutraj je spet vse belo. Prej sem jo imela vedno, sicer totalno "neredno" - od 14 do 36 dni, ampak nikoli ni bilo tako. In ta mesec bi mogla začet z naklofenom in it na teste pa sploh ne vem ali jo imam ali ne ... Grrrr ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 1.1.2010 14:30:08
|
|
|
|
jana84
|
Nalina...saj veš; najboljše bo da povprašaš G...Seveda počakaj do konca praznikov, ker dežurnih ni za motit
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 1.1.2010 14:48:39
|
|
|
|
nadka30
|
punce dajte me med navijačice, da pa vam mal polepšam praznike in da boste lažje dočakale pluske<, navijam in se veselim z vsako, ki bo plusek zgledala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?