Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: II pričakujemo januarja 2010 15.12.2009 12:34:25
malajka84
žal...se vam tud jaz pridružujem, je mal prej ponosno prtekla ...tk da..upam, da bo pa januar bl srečn mesec, če že december ni ravno "veseli".... no ne pričakujem 11.1.2010...lep datum...je pa to moj 11. krog (u decembru je bil tiskarski škratek)....tk d vse tele enice bi pa lahk kej prnesle.
RE: II pričakujemo januarja 2010 15.12.2009 15:57:01
aleunam
Sem se dala med navijačice, ker (citiram, kar sem napisala že v drugi temi)...
No, jaz sem danes po 12. dnevu "krvavitev" šla na pregled. Nič posebnega ni videla, niti na UZ. Torej, ali je šlo za SS in se še "čistim" ali pa me hormoni hecajo. Šla sem še na krvni test, da vidimo, če bi bilo prisotnega še kaj BHCG in bo tako potrdila oziroma zavrgla možnost SS. Bomo videli jutri oz. pojutrišnjem, ko bodo rezultati testa. Karkoli je, dobila sem tablete Primolut Nor, po treh dneh naj bi krvavitve nehele in čez 10 dni ponovno dobim . Tako naj bi se uravnal ciklus. Mislim, spet tardeča, spet tamponi... meni se zrola. Da o tem, da nimam januarja kaj pričakovati niti ne govorim.
RE: II pričakujemo januarja 2010 16.12.2009 13:11:24
aleunam
Ni bil SS, hvala bogu.
No, če se bo obneslo po mojih izračunih, / vseeno pričakujem 23.1.2010 (3. krog po IMN). Če se kateri da, naj me vrže na seznam (da ne bom ravno jaz napisala treh postov naenkrat).
< Sporočilo je popravil aleunam -- 16.12.2009 13:12:32 >
RE: II pričakujemo januarja 2010 21.12.2009 8:42:26
lidik
O Teni si se že tudi tukaj pofočkala...no ok, sem prišla kr takoj za tabo.... Sem pa opazila, da je zdaj ne pričakujeva na isti dan, torej tudi jaz ne pričakujem 18.1.2010 bo pa to najin 4.krog.
RE: II pričakujemo januarja 2010 21.12.2009 8:43:12
archie
evo, jaz sem pa v petek koncno docakala . Sem bila prav vesela (verjetno ena izmed redkih). Sedaj imam vsaj zagotovilo, da je vse ok z mano. sedaj greva pa res v borbo in se pridruzujem januarju. in glede na to zadnjo izkusnjo ocitno ne morem napovedat, kdaj je ne pricakujem (sedaj mi je zamujala kar 17 dni