jana84 -> RE: II pričakujemo januarja 2010 (13.1.2010 9:26:28)
|
Živjo! En velik [sm=smiley31.gif] za Neno...točno vem kako je to, ko se že navadiš, da nosiš pikico pod srčkom, pol pa kar naenkrat ne več...Ampak žal je treba tudi to prebrodit v življenju in kot ima ena članica tukaj napisano: Kar te ne ubije te utrdi...Tako da bodi močna in pozitivno razmišljaj, pa bo vse še dobro... S* tudi tebi en [sm=smiley31.gif]...nič obupat. Vidim da greš že v 19.krog...Mislim, da si se do sedaj že dovoljkrat jezila in bila žalostna, tako da od sedaj naprej samo lepo... Pa eno pripombo glede seznama: ne da bi bila karkoli ljubosumna ali kaj, vendar bi prosila, da če ne bi tako vmes lepili seznama gor, ker če bo vsaka popravljala seznam, bo na forumu samo seznam zraven seznama. Sej če hoče katera prevzet posodabljanje seznama, kar...ne bom nič jezna [sm=smiley36.gif]...Meni osebno se zdi dovolj, da damo enkrat na dan posodobljen seznam in lahko vse vidimo kako ina kaj napredujemo...Se strinjate? Lahko me tudi skritizirate, ne bom nič jezna...[sm=smiley9.gif] A sem hotela še kaj povedat? Hmmm, ne vem...No ja, danes sem malo raztrešena in malo v skrbeh za svojo nečakinjo (19mesecev), ker je v bolnici - ima to ta novo gripo in pljučnico in me skrbi kako in kaj je z njo...Upam da bo vse v redu...
|
|
|
|