Ryssa -> RE: vlažilec zraka (4.12.2009 12:53:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa . Ker ima tamali težave (alergije) sem ga ugasnila, nastavljenega imam na 30% in če pade pod to mejo se vklopi. Pa nikoli ne pade pod to mejo, je vedno okrog 35%, pa centralna skoz laufa. Optimalna vlaga pa je med 30% in 60%. vem, da ni primerna tema, pa vendar... kako se je kazala alergija na pršice? če sem seveda prav razumela... hvala. Alergičen je skupaj na mleko, pršice in cvetni prah, tako da težko rečem kako se je kazala samo alergija na pršice. Vse skupaj pa se je pokazalo na tak način, da je dobil oktobra bronhitis in se ni in ni nehalo piskanje in ob piskanju tudi težje dihanje, potem se je pridružil še suh kašelj ponoči. Suh kašelj se je nehal ko je dobil zdravilo singulair, kar je kazalo da je to posledično zaradi alergije. Pa ob naporih kašlja, bolj pogosto zunaj in pa veliko kiha. Po zunanji strani ličk ima neke vrste mozoljčke v kožni barvi, se opazijo samo pri svetlobi. Ne vem pa ali so ti mozoljčki zaradi mleka ali zaradi pršic. Glede na to, da jih je še vedno nekaj, kljub temu da smo mleko ukinili že pred 1 mesecem, je možno da so tudi zaradi pršic. Zdravnikom se je vse to zdelo normalno, zato smo šli na testiranje na bioresonanco in par terapij smo že dali skozi, je pa zdaj boljše. Aha, sem šele zdajle opazila da si že našla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|