Ribez-kako, s čim...? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

HuAnita -> Ribez-kako, s čim...? (20.6.2005 19:18:54)

Sem našla podobon debato, ampak naj ji dam samega? Gotovo ga ne bo spravila po grlu. Kaj pa če dodam malo sladke in kisle smetane,pa kosmiče? Vam je to 'apetitlih'?

SašaR -> Ribez-kako, s čim...? (20.6.2005 19:39:16)

Kako je ribez pri malih pikcih zrihtan ne vem še, vendar po mojem okusu je dober samo s sladkorjem; Drugače je preveč kisel!
Moje mnenje!
LP

ZARA -> Ribez-kako, s čim...? (20.6.2005 20:22:14)

Ni nujno Huanita,da ne bo marala...mogoče ji bo pa kiselkast okus všeč...ugibam!
Jst ji ga kuham kot kompot...

HuAnita -> Ribez-kako, s čim...? (21.6.2005 21:50:20)

Držala se še še bolj kislo od kisle kumarice:( Pa sem se pregrešila in ga sladkala s sladkorjem:((
Ampak ga dobi še jutri, z babano ga bo mogoče spravila dol...

ribica. -> Ribez-kako, s čim...? (22.6.2005 12:33:29)

Ja saj če ga ne spravi dol, ji daj raje kak slajši sadež. To da zraven sladkaš je sam še en nepotreben cuker. Včasih pa tudi po sebi sklepamo in mislmo, da če nam ni všeč, da tud tamalmu ne bo. Saj konc koncev, kumar ji tud ne sladkaš, jih pač ne je.

saratanja -> Ribez-kako, s čim...? (22.6.2005 12:59:07)

!Hola!

Včerja sva z mojim 11 mesečnikom po vrtu hodila in sva kar tam odtrgala črni ribez. Sem bila prepričana, da ga bo samo izpljunil...pa ga ni. Celo prav z veseljem ga je jedel. Sva pa pred tem poskušala maline, pa so samo ven letele. Smo pa pri nas nori na češnje....samo vse majčke so postale čudno pisane:zmeden:

Nikar ne sladkaj prehitro. Mu ga pač ne dajaj in najdi kakšno drugo že samo po sebi sladko sadje. Saj je ravno v tem času tega največ. Za sladkanje bo še zadosti priložnosti:)

Stran: [1]