dolči -> RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del (14.12.2009 20:23:48)
|
Evo se vam javljam po dolgem času. Naša princeska ma že 10 mesecev. Zrasli so že trije zobki in vsi čisto brez težav. Kar se tiče spanja se ne morem zgovarjat,da sem neprespana ker spi cele noči že celih 10 mesecev. Niti enkrat se še ni zbudila ponoči razen za jest,pa še to se čisto nežno oglasi in potem čaka,če bo kdo prišel. Jaz samo skočim in ji segrejem flaško in potem jo samo položim nazaj v posteljico. No zdaj se že par mesecev zbuja samo še okrog petih in poje. Res pridna. Se mi zdi,da sem ena redkih,ki ima od prevega dne že tak mir ponoči. Je pa drugač ena nališpavka in potem pa tukaj pokasiram in izgubljam živce. Je v bistvu že praktično vse. Kosila ima zelo rada,mlečne stvari kot so mleko,razni linoti,skute,jogurti pa ne gre in ne gre. Tisto malo skutico ala frukcverge komaj,komaj,komaj eno poje. In to po velikih mukah. Sadje je tudi nehala,pa je jedla že vse (sicer količinsko ne veliko) zdaj že en mesec ni šans. Nobenega jabolka,banane. Raje je lačna. Zdaj je edino frutek jabolko-višnja. Mi je prav žal,da sam to konzervirano ampak še zmeraj bolje kot nič. Kako ve naredite,če otrok neha jesti neko stvar? Mu je več ne ponudite ali še vedno? In če še vedno noče? Strah me je,da ne bo hotela nobenega sadja. Kar se tiče spanca podnevi je pa kakor kakšen dan. Ponavadi okrog 12 zaspi za kake pol ure in popoldan okrog dveh za eno, včasih že ob pol 11 dopoldan za 15 minut in popoldan potem tudi uro, uro in pol. Nimamo nekega ritma. Zvečer pa gre spat okrog pol 8. Jo samo nesem v posteljico,pokrijem,prižgem tisto lučko,ki riše figure po stropu (ki jih ona ne vidi,ker se obrne na bok in prst v usta-hehe) in posluša uspavanko in to je to. Ufff zdaj sem vam naložila. :) Povejte mi kaj boste kaj kupile za božička za otročke,ki so itak še premajhni,da bi kaj vedeli. Gre bolj za naš gušt,pa babice in dedki sprašujejo kaj naj kupijo. Za oblečt ne rabimo. Kaj bi še prišlo v poštev. Lep večer vsem skupaj
|
|
|
|