Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 2.12.2009 21:31:32
|
|
|
|
mmmc
|
Kaj vse gledate TRST JE NAŠ?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 2.12.2009 21:34:58
|
|
|
|
ada2
|
pozdravljene po dolgem času.... sem najprej preverila, če je naš miha sploh še na seznamu no, včeraj smo imeli sistematski pregled pri 9 mesecih in podatki so naslednji 9200 g in 75 cm. drugače pa mu je med vikendom pokukala ven zgornja leva enka, desna pa glih tolko, da še ni. plazi se že dober mesec, začel je intenzivno vstajat, kar ga seveda vedno znova spravlja v težavo, ker se potem ne zna več usesti, ali pa se kam zagozdi vedno bolj je radoveden, na tekočem hoče biti s tem kar počneta starejša dva in včasih jih je prav zanimivo gledat.... velikokrat je pa krič, ker jima kaj podere, sploh pri kockah je expresno hitro zraven in že se sliši "mama, miha mi podira!!!" zna pomahat adijo, pokazat ni-ni, ploskat, če reče kdo bravo, pa ko ga pokličemo se vedno obrne... aja, pa pozna imena domačih, če ga vprašam npr. kje je nuša jo začne iskat s pogledom in ko jo najde se ji začne na ves glas smejati. dojim ga še vedno okoli 3x na dan, od goste hrane pa je skoraj vse, torej vse, kar je tej starosti primerno aja, naslednji pregled imamo pa 24. 2. tako, toliko za zdaj, bom skušala pisat večkrat...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 2.12.2009 21:41:09
|
|
|
|
mmmc
|
Bravo Miha Ja naš tud že vse to počne, razen vstajanja. Za vstajanje mu pa pomojem še minimalno fali. Dons je bil en neuspeli poizkus in je bil bum ob balkonska vrata. Samo ni panike. Mal je bil rdeč, pa je hitro šlo naprej.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 2.12.2009 22:09:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
Bravo MIHA! Super mere! LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 2.12.2009 22:11:09
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pozdravljene po dolgem času.... sem najprej preverila, če je naš miha sploh še na seznamu no, včeraj smo imeli sistematski pregled pri 9 mesecih in podatki so naslednji 9200 g in 75 cm. drugače pa mu je med vikendom pokukala ven zgornja leva enka, desna pa glih tolko, da še ni. plazi se že dober mesec, začel je intenzivno vstajat, kar ga seveda vedno znova spravlja v težavo, ker se potem ne zna več usesti, ali pa se kam zagozdi vedno bolj je radoveden, na tekočem hoče biti s tem kar počneta starejša dva in včasih jih je prav zanimivo gledat.... velikokrat je pa krič, ker jima kaj podere, sploh pri kockah je expresno hitro zraven in že se sliši "mama, miha mi podira!!!" zna pomahat adijo, pokazat ni-ni, ploskat, če reče kdo bravo, pa ko ga pokličemo se vedno obrne... aja, pa pozna imena domačih, če ga vprašam npr. kje je nuša jo začne iskat s pogledom in ko jo najde se ji začne na ves glas smejati. dojim ga še vedno okoli 3x na dan, od goste hrane pa je skoraj vse, torej vse, kar je tej starosti primerno aja, naslednji pregled imamo pa 24. 2. tako, toliko za zdaj, bom skušala pisat večkrat... brihten poba
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 2.12.2009 22:38:05
|
|
|
|
trinity22
|
vauuuu smo že na 7. delu jaz vas sploh ne folgam več bravo Miha
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 2.12.2009 23:12:05
|
|
|
|
felix7
|
ČER
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 2.12.2009 23:12:42
|
|
|
|
yania
|
Dobervečer!!! kaj dogaja?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 2.12.2009 23:13:06
|
|
|
|
Najaa
|
noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 2.12.2009 23:13:13
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Dobervečer!!! kaj dogaja? nč dost, pa pr teb?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 2.12.2009 23:13:27
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa noč!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 8:22:16
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro Najaa pozno devanje v posteljo ni nič kaj pomagalo. Enako je bila gor ob 0,24 pa pol ob 5h tak da je čist vseeno al jo dam ob 7,30 al pa 8.15 Bo, kr prej hodla spat, da mata stara dva mal zase Nič, grem skuhat do konca, pol pa baje z MČ v mesto.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 8:40:28
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dobro jutro, po dolgem času ena pametna noč.Vreme ,pa tako za pop...... ,ampak bomo polj vseeno šli na zrak ,ker kašljam ko stara danferca.Bomo si pač naredili lep dan.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 8:57:22
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dobro jutro Najaa pozno devanje v posteljo ni nič kaj pomagalo. Enako je bila gor ob 0,24 pa pol ob 5h tak da je čist vseeno al jo dam ob 7,30 al pa 8.15 Bo, kr prej hodla spat, da mata stara dva mal zase Nič, grem skuhat do konca, pol pa baje z MČ v mesto. Malo več skuhaj ,da pridem na pozno kosilo oz.večerjo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 8:57:52
|
|
|
|
mmmc
|
Dobro jutro, pri nas tud megla, upam da bo kaj bolš...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 8:58:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dobro jutro Najaa pozno devanje v posteljo ni nič kaj pomagalo. Enako je bila gor ob 0,24 pa pol ob 5h tak da je čist vseeno al jo dam ob 7,30 al pa 8.15 Bo, kr prej hodla spat, da mata stara dva mal zase Nič, grem skuhat do konca, pol pa baje z MČ v mesto. Malo več skuhaj ,da pridem na pozno kosilo oz.večerjo. pridi, pridi.. pasulj imam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 10:16:49
|
|
|
|
mmmc
|
Evo, ker je pri nas češko vreme, se nič ne dogaja in čakam, da bi se pokazal sonček (al pa vsaj dan, da grem na sprehod), sem že skuhala kosilo. Njam.... Žrebičkovi zrezki v naravni omaki s porom in malo korenčka. Midva bova zraven jedla ali krompir ali pa kuskus ( odvisno od časa, kako hitro bo treba kosilo dat na mizo), pa seveda solato. Mali bo dobil pa zrezek + krompirček + mal blitve. Včeri sem malemu dala mal motovilca za mečkat. Skratka dobil je 5 listkov motovilca in je dva pojedel, dva pa zmečkal. Nisem nič kisala pa olja dajala, samo listke.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 10:47:55
|
|
|
|
PERSIDA
|
mmc - pridna, jaz ,pa grem sedaj ,ker sta blagovolila ,da malo zalegneta
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 10:48:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dobro jutro Najaa pozno devanje v posteljo ni nič kaj pomagalo. Enako je bila gor ob 0,24 pa pol ob 5h tak da je čist vseeno al jo dam ob 7,30 al pa 8.15 Bo, kr prej hodla spat, da mata stara dva mal zase Nič, grem skuhat do konca, pol pa baje z MČ v mesto. Ajoj, škodA. Pol je pa očitno drugje lepše spat. Pri babici, recimo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 10:50:53
|
|
|
|
Najaa
|
Persida, mal meda in čaja pa kaka septoleta... mmmc res si pridna. Jaz še nisem niti pomisla, kaj bi kuhala... Sma bile pa z Niko že zgodaj vzunaj, je imela dobro družbico. Blaž je tak priden fantek, ona je pa pokazala kaka je prava baba in je skoz neki sitnarla. Pri nas je lep sonček, češko vreme je pa ostalo v Lj. Kar sploh ni fajn, če pogledam z druge strani... Joj mam še velik za prat in sušit, pa pospravljat... spet me čas priganja.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 11:06:22
|
|
|
|
ada2
|
jaz sem pa uspela spucat okna v dnevni in oskrbet orhideje, zdaj me pa mika, da bi si nove zavese privoščila, ampak se nekak nazaj držim, ker bomo marca preurejali stanovanje in začeli s prizidkom. grem zdaj še hitro po tleh svinjarijo pospravim za sabo, predno mali sesalček vstane in on pobere , sem se samo toliko vsedla, da spijem čaj, ker me je na balkonu prav zazeblo. glede kosila pa..... najbrž bom šla kar po počenega piščanca k mesarju, ker nisem včeraj vzela nič iz skrinje.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 11:46:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dan ,....da vam povem, da bo moj sin tudi videl Miklavža in sicer v soboto v Bistrici, v Mercator centru.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 12:06:55
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dan ,....da vam povem, da bo moj sin tudi videl Miklavža in sicer v soboto v Bistrici, v Mercator centru. da ne bo mela mami slabe vesti zaradi frizerja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 12:22:06
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dan ,....da vam povem, da bo moj sin tudi videl Miklavža in sicer v soboto v Bistrici, v Mercator centru. Super! Sam pazi, da se ga ne bo ustrašil. Ko je bila Tija stara eno leto, je bil v MC Dedek Mraz in otroci so se lahko zastonj slikali z njim. No ko je prišel bližje, se ga je tak ustrašla, da od slikanja ni bilo niti S!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 13:06:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dan ,....da vam povem, da bo moj sin tudi videl Miklavža in sicer v soboto v Bistrici, v Mercator centru. da ne bo mela mami slabe vesti zaradi frizerja točno tak
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.